Ξεκίνησε η διάθεση του LG G3

Deasy @ 11.07.2014
Ξεκίνησε η διάθεση του LG G3

Διαθέσιμο στα ελληνικά καταστήματα είναι το νέο smartphone LG G3, η νέα ναυαρχίδα της κορεάτικης εταιρείας στα κινητά τηλέφωνα.

Ανάμεσα στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της συσκευής ξεχωρίζουν η οθόνη 5,5 ιντσών, Quad HD και 538ppi, κύρια κάμερα 13 megapixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή και μνήμη RAM 2GB. Αντίστοιχα, διαθέτει μια σειρά έξυπνων εφαρμογών, όπως το Smart Keyboard που μειώνει τα λάθη κατά την πληκτρολόγηση, «μαθαίνοντας» με τη συνεχή χρήση τις τυπογραφικές συνήθειες του χρήστη, tο Smart Notice, μια εφαρμογή που λειτουργεί ως προσωπικός βοηθός αλλά και λειτουργίες όπως KnockCode, Content Lock και Kill Switch.

Οι στόχοι του ελληνικού γραφείου της LG για το G3 είναι αρκετά φιλόδοξοι (αλλά ρεαλιστικοί όπως τόνισαν) καθώς πιστεύουν ότι το νέο smartphone μπορεί να πετύχει διπλάσιες πωλήσεις σε σχέση με το LG G2. Ειδικότερα, στο χρονικό διάστημα Νοεμβρίου – Ιουνίου, το G2 πούλησε 9.500 συσκευές (τρίτο πίσω από iPhone και Galaxy S4) σ’ αυτήν την κατηγορία συσκευών, οπότε σε ένα αντίστοιχο χρονικό διάστημα 8-9 μηνών, το G3 εκτιμάται ότι μπορεί να πουλήσει κοντά στα 19.000 τεμάχια.

To LG G3 διατίθεται στην ελληνική αγορά στην έκδοση των 16GB με τιμή 599 ευρώ. Σε περιορισμένα τεμάχια θα είναι διαθέσιμη και η έκδοση των 32GB, στην τιμή των 649 ευρώ.

LG G3,SMARTPHONES,ANDROID,LG ELECTRONICS,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home