H Samsung λανσάρει τα Galaxy A55 5G και Galaxy A35 5G με ενισχυμένες λειτουργίες ασφαλείας και ασυναγώνιστη εμπειρία προβολής

H Samsung λανσάρει τα Galaxy A55 5G και Galaxy A35 5G με ενισχυμένες λειτουργίες ασφαλείας και ασυναγώνιστη εμπειρία προβολής

Τα Galaxy A55 5G και Galaxy A35 5G, δύο smartphones με σειρά από χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως το Knox Vault, ανακοίνωσε σήμερα η Samsung. Επιπλέον, τα δύο νέα μοντέλα έρχονται με νέες φωτογραφικές δυνατότητες εμπνευσμένες από τις καινοτομίες της ναυαρχίδας των Galaxy και μια εξαιρετική οθόνη που προσαρμόζεται στο περιβάλλον των χρηστών με το Vision Booster.


Ποικίλες φωτογραφικές δυνατότητες και εκπληκτική οθόνη

Με το ενισχυμένο Nightography, το Galaxy A55 5G δίνει τη δυνατότητα για καθαρές και ζωντανές φωτογραφίες ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η προηγμένη επεξεργασία σήματος εικόνας (ISP) με AI παράγει εκπληκτικές εικόνες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, τις καλύτερες μέχρι τώρα στη σειρά Galaxy A. Η λειτουργία του Night Portrait και το 12-bit HDR εξασφαλίζουν ότι τα υποκείμενα φαίνονται καλά σε κάθε κλικ, ώστε οι χρήστες να μπορούν να αποτυπώσουν τις αναμνήσεις με τους φίλους και την οικογένειά τους, χωρίς το άγχος του τέλειου φωτισμού.

Τόσο το Galaxy A55 5G όσο και το Galaxy A35 5G προσφέρουν φωτογραφικές δυνατότητες για τις οποίες φημίζονται τα Samsung Galaxy, συμπεριλαμβανομένων χαρακτηριστικών όπως η οπτική σταθεροποίηση εικόνας (OIS) και η ψηφιακή σταθεροποίηση εικόνας βίντεο (VDIS) που διατηρούν τις φωτογραφίες και τα βίντεο ευκρινή ακόμη και όταν οι χρήστες τραβούν βίντεο εν κινήσει.

Οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν την παρακολούθηση των τελευταίων εκπομπών ή την περιήγηση στα social media, με τις οθόνες Super AMOLED, που παρουσιάζουν εκπληκτική ευκρίνεια σε Full High Definition. Επίσης, μπορούν να υπολογίζουν ότι η οθόνη 6,6 ιντσών τόσο στο Galaxy A55 5G όσο και στο Galaxy A35 5G θα δείχνει το περιεχόμενο ευκρινώς και στην κατάλληλη φωτεινότητα σε διάφορες συνθήκες φωτισμού χάρη στο Vision Booster.

Φέτος, η Samsung φέρνει, για πρώτη φορά στους χρήστες της σειράς Galaxy A συμπεριλαμβανομένων και των νέων Galaxy A55 5G και Galaxy A35 5G, ένα από τα πιο καινοτόμα χαρακτηριστικά ασφαλείας της ναυαρχίδας της, το Samsung Knox Vault. Ως μία λύση που βασίζεται στο hardware και είναι ανθεκτική ενάντια στις παραποιήσεις, το Samsung Knox Vault προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία από επιθέσεις τόσο σε υλικό όσο και σε λογισμικό, δημιουργώντας ένα ασφαλές περιβάλλον που είναι φυσικά απομονωμένο από τον κύριο επεξεργαστή και τη μνήμη του συστήματος. Μπορεί να βοηθήσει στην προστασία των πιο σημαντικών δεδομένων σε μία συσκευή, συμπεριλαμβανομένων των διαπιστευτηρίων της οθόνης κλειδώματος, όπως οι κωδικοί PIN, οι κωδικοί πρόσβασης και τα μοτίβα. Επίσης, το Samsung Knox Vault προστατεύει τα κλειδιά αποκρυπτογράφησης της συσκευής, κρυπτογραφώντας τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών που είναι αποθηκευμένα στη συσκευή. Μόνο ένας χρήστης που έχει τους σωστούς κωδικούς για την οθόνη κλειδώματος μπορεί να έχει πρόσβαση στα δεδομένα, ακόμα κι αν η συσκευή χαθεί ή κλαπεί.

Επιπρόσθετα, τα Galaxy A55 5G και Galaxy A35 5G προστατεύονται από το Samsung Knox, την πλατφόρμα ασφάλειας πολλαπλών επιπέδων του Galaxy. Το Samsung Knox έχει σχεδιαστεί για να διασφαλίζει τις σημαντικές πληροφορίες, να προστατεύει από ευπάθειες με ασφαλές υλικό end-to-end και να ανιχνεύει απειλές σε πραγματικό χρόνο και σε πολλαπλές συνδεδεμένες συσκευές, υιοθετώντας μια ολιστική προσέγγιση σε ολόκληρο το οικοσύστημα Galaxy.

Για ακόμα περισσότερους τρόπους προστασίας, η σειρά Galaxy A προσφέρει το Auto Blocker, ένα πακέτο πρόσθετων μέτρων ασφαλείας, το οποίο μπορούν να επιλέξουν οι χρήστες. Όταν είναι ενεργοποιημένο, το Auto Blocker, μπορεί να αποκλείσει τις εγκαταστάσεις εφαρμογών από μη εξουσιοδοτημένες πηγές, να παρέχει ελέγχους ασφαλείας εφαρμογών για να ανιχνεύσει για πιθανό κακόβουλο λογισμικό και να αποκλείσει δυνητικά κακόβουλες εντολές και εγκαταστάσεις λογισμικού στη συσκευή του χρήστη, ενώ είναι συνδεδεμένη με καλώδιο USB. Επιπλέον, οι νέοι χρήστες της σειράς Galaxy A θα έχουν πρόσβαση στον Πίνακα Ελέγχου Ασφάλειας και Απορρήτου του Galaxy, που τους επιτρέπει να ελέγχουν τι συμβαίνει με τα δεδομένα τους και να αποσύρουν οποιαδήποτε άδεια, όποτε το επιλέξουν. Επίσης, θα μπορούν να χρησιμοποιούν το Private Sharing (μέρος του Quick Share), το οποίο επιτρέπει την ασφαλή και κρυπτογραφημένη κοινή χρήση ιδιωτικών αρχείων που περιέχουν σημαντικές προσωπικές πληροφορίες ή οικονομικά στοιχεία. Για να διασφαλιστεί η εμπιστευτικότητα, οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν τα δικαιώματα πρόσβασης του παραλήπτη και την ημερομηνία λήξης του αρχείου, ενώ, ταυτόχρονα, μπορούν να επιλέξουν να περιορίσουν τη δυνατότητα για λήψη στιγμιότυπων οθόνης ή τις λήψεις εν γένει.

Τα νέα smartphones της σειράς Galaxy A καταδεικνύουν τη δέσμευση της Samsung να διασφαλίσει ότι οι συσκευές Galaxy παραμένουν ασφαλείς και ενημερωμένες για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Με τα Galaxy A55 5G και Galaxy A35 5G, οι χρήστες θα συνεχίσουν να επωφελούνται από τις έως και τέσσερις γενιές αναβαθμίσεων του λειτουργικού συστήματος Android και του One UI και τα πέντε χρόνια ενημερώσεων ασφαλείας, βελτιστοποιώντας τον κύκλο ζωής των συσκευών, διατηρώντας τις εξοπλισμένες με όλες τις τελευταίες λειτουργίες Galaxy και Android.

 

Απρόσκοπτη σύνδεση με το συνεχώς διευρυνόμενο οικοσύστημα Samsung Galaxy

Τα Galaxy A55 5G και Galaxy A35 5G είναι συμβατά με το οικοσύστημα Galaxy, προσφέροντας ομαλή και ολοκληρωμένη εμπειρία. Οι χρήστες μπορούν να συμβαδίζουν με τους στόχους γυμναστικής τους συνδέοντας το Galaxy Fit3 ή το Galaxy Watch6 με το smartphone της σειράς Galaxy A. Χάρη στην αυτόματη εναλλαγή, οι εισερχόμενες κλήσεις θα μεταφέρονται αυτόματα στα συνδεδεμένα Galaxy Buds FE για μεγαλύτερη ευκολία.

Τα νέα Galaxy A55 5G και Galaxy A35 5G έρχονται με δώρο το Galaxy Fit3 από 22 Μαρτίου 2024 σε Ελλάδα και 29 Μαρτίου 2024 στην Κύπρο, μέσα από το επίσημο δίκτυο συνεργατών της εταιρείας και από το Samsung Eshop (διαθέσιμο μόνο στην Ελλάδα).

SAMSUNG GALAXY A55 5G,SAMSUNG GALAXY A35 5G,SMARTPHONES,SAMSUNG,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home