5 δισεκατομμύρια Facebook χρήστες θέλει ο Mark Zuckerberg

Deasy @ 04.02.2016
5 δισεκατομμύρια Facebook χρήστες θέλει ο Mark Zuckerberg

Η είδηση έρχεται από την USA Today και αφορούν σχόλια που φέρεται να έκανε ο ιδρυτής του Facebook, Mark Zuckerberg, στο πλαίσιο της γιορτής για τη συμπλήρωση δώδεκα χρόνων ζωής του δικτύου. Ο πήχης που έθεσε ο επικεφαλής τους Facebook φθάνει τα 5 δισεκατομμύρια χρήστες, τα οποία θέλει να πιάσει μέχρι το 2030.

«Θέλουμε να συνδέσουμε μεταξύ τους όλους τους ανθρώπους και αυτό θα το κάνουμε σε συνεργασία με τις κυβερνήσεις και άλλες εταιρείες» φέρεται να δήλωσε ο κ. Zuckerberg, o οποίος έβαλε στην εξίσωση το φιλόδοξο project που έχει ξεκινήσει για την παροχή υπηρεσιών Internet σε απομακρυσμένες περιοχές με τη χρήση drone.

Ανάμεσα στα εμπόδια που έχει να αντιμετωπίσει το Facebook για να πετύχει τους στόχους του η USA Today σημειώνει τις περιπτώσεις (που αυξάνονται) δυσαρέσκειας ρυθμιστικών αρχών αλλά και εταιρειών παροχής τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, προσθέτοντας το παράδειγμα της Ινδίας, η οποία πρόσφατα έκοψε την πρόσβαση στην υπηρεσία παροχής Internet του Facebook, θεωρώντας ότι καταπατά την διαδικτυακή ουδετερότητα. 


 

SOCIAL MEDIA,ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ INTERNET,FACEBOOK,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home