Ξεκινάει 21/2 η προβολή της σειράς Σ’ Αγαπώ – Μ’ Αγαπάς στο κανάλι της Cosmote στο YouTube

Ξεκινάει 21/2 η προβολή της σειράς Σ’ Αγαπώ – Μ’ Αγαπάς στο κανάλι της Cosmote στο YouTube

Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου (όχι τυχαία) επέλεξε η Cosmote για να κάνει γνωστό ότι τα νέα επεισόδια της σειράς Σ’ Αγαπώ – Μ’ Αγαπάς, θα προβληθούν στο κανάλι της εταιρείας στο YouTube.

Η επιστροφή της σειράς είχε γίνει γνωστή πριν από 15 ημέρες, με τις τότε πληροφορίες να σημειώνουν ότι η στέγη της δεν θα είναι το κλασικό κανάλι της τηλεόρασης αλλά το YouTube. Άλλωστε, όπως είχαμε αναφέρει και τότε το φορμάτ των επεισοδίων της σειράς ευνοούσε και τη μεταφορά της σειράς σε online περιβάλλον.

Στέγη των νέων επεισοδίων, 17 χρόνια μετά την προβολή της σειράς στο Mega Channel, είναι επίσημα πλέον το κανάλι της Cosmote στο YouTube, με την αρχή να γίνεται στις 21 Φεβρουαρίου με διπλό επεισόδιο, όπως αναφέρει σχετική ανάρτηση της σελίδας της εταιρείας στο Facebook.

 

Η συνέχεια με νέα επεισόδια θα δίνεται κάθε Πέμπτη, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες του deasy ο νέος κύκλος θα περιλαμβάνει 10 συνολικά επεισόδια. Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι η θεματολογία της σειράς θα συνδέεται και με την ψηφιακή τεχνολογία, που αποτελεί και τον πυρήνα των δραστηριοτήτων της Cosmote.

H επιστροφή της σειράς Σ’ Αγαπώ – Μ’ Αγαπάς αποτελεί αναμφίβολα μια σημαντική επιτυχία για την Cosmote. Μάλιστα, έρχεται μόλις δύο μήνες μετά την προβολή της ταινίας Robogirl μέσα από το ίδιο κανάλι, γεγονός που δείχνει ότι η Cosmote ενισχύει σημαντικά το περιεχόμενό της και στα social media κανάλια της, εκτός της συνδρομητικής πλατφόρμας Cosmote TV, όπου και εκεί πριν ένα μήνα είχε ανακοινώσει ότι προχωράει στην παραγωγή της πρώτης της τηλεοπτικής της σειράς.

Τα νέα επεισόδια της σειράς Σ’ Αγαπώ – Μ’ Αγαπάς θα έχουν και πάλι την υπογραφή της Δήμητρας Παπαδοπούλου στο σενάριο, με τον Θοδωρή Αθερίδη να διατηρεί επίσης το ρόλο του συμπρωταγωνιστή της.

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ,YOUTUBE,COSMOTE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home