Στο YouTube η επιστροφή της σειράς Σ’ αγαπώ, Μ’ αγαπάς

Στο YouTube η επιστροφή της σειράς Σ’ αγαπώ, Μ’ αγαπάς
Στιγμιότυπο από παλαιότερο επεισόδιο της σειράς.

Το YouTube αναμένεται να είναι η στέγη των νέων επεισοδίων της σειράς Σ’ αγαπώ Μ’ αγαπάς, η οποία, όπως έγινε γνωστό σήμερα επιστρέφει 17 χρόνια μετά την προβολή της στο Mega Channel. Το σχετικό teaser για την επιστροφή δημοσιεύεται ήδη σε αρκετά ενημερωτικά Μέσα, ενώ πριν από λίγο ανέβηκε στη σελίδα της εταιρείας παραγωγής Pangolin Entertainment στο Facebook.

Με κεντρικούς πρωταγωνιστές τους ηθοποιούς Δήμητρα Παπαδοπούλου και Θοδωρή Αθερίδη η σειρά αποτέλεσε μια σημαντική τηλεοπτική επιτυχία τα δύο χρόνια που προβλήθηκε στο ιδιωτικό κανάλι.

Για όσους θυμούνται τα επεισόδια τον καιρό της τηλεοπτικής προβολής τους αποτελούνταν από μικρής διάρκειας σκετσάκια, 2-3 λεπτών το καθένα, φορμάτ το οποίο ευνοεί τη μεταφορά τους και στο online περιβάλλον, όπου η θέαση ολιγόλεπτων video είναι πλέον μια καθημερινή συνήθεια εκατομμυρίων Ελλήνων χρηστών του Internet. Άλλωστε, ρίχοντας μια ματιά σε παλαιότερα επεισόδια της σειράς που έχουν ανέβει στο YouTube βλέπουμε ότι όλα, χωρίς εξαιρέσεις, έχουν μερικές εκατοντάδες χιλιάδες θεάσεις, στοιχείο που δείχνει ότι η σειρά διατήρησε μια αξιόλογη δημοτικότητα και στο online περιβάλλον

Λεπτομέρειες σχετικά με το χρόνο που θα ξεκινήσει η προβολή των νέων επεισοδίων δεν έχουν γίνει γνωστές, όμως όπως αναφέρουν οι πληροφορίες τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει. Οπότε μια λογική υπόθεση είναι ότι αργότερα μέσα στη χρονιά θα ξεκινήσει και η «προβολή» των επεισοδίων.

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ,YOUTUBE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home