Στην παραγωγή τηλεοπτικών σειρών μπαίνει η Cosmote TV

Πρεμιέρα το 2019, με κύκλο 8 επεισοδίων το «Έτερος εγώ - Χαμένες Ψυχές».

Deasy @ 14.01.2019
Στην παραγωγή της πρώτης της τηλεοπτικής σειράς προχωράει η Cosmote TV, η οποία θα μεταφέρει στη μικρή οθόνη το βραβευμένο αστυνομικό θρίλερ «Έτερος εγώ», με κύκλο 8 επεισοδίων και τίτλο «Έτερος εγώ - Χαμένες Ψυχές». Τα γυρίσματα της πρώτης ελληνικής σειράς μυθοπλασίας της Cosmote TV, έχουν ήδη ξεκινήσει και η σειρά θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στην πλατφόρμα, μέσα στο 2019.

Στα επεισόδια του «Έτερος εγώ - Χαμένες Ψυχές», μια σειρά δολοφονιών θορυβεί τις αστυνομικές αρχές, καθώς άγνωστα σύμβολα εντοπίζονται σε κάθε τόπο εγκλήματος. Όταν όλα τα στοιχεία των ερευνών γύρω από τον δράστη σκιαγραφούν το προφίλ ενός serial killer, επιστρατεύεται -για ακόμα μία φορά- ο εκκεντρικός καθηγητής εγκληματολογίας, Δημήτρης Λαϊνης (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης). Ο καθηγητής καλείται να βρει τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στις συνεχόμενες δολοφονίες, να αποκρυπτογραφήσει τη σημασία των συμβόλων και να λύσει ακόμα ένα μυστήριο.

Το σενάριο της σειράς, είναι μια ιδέα των Σωτήρη Τσαφούλια και Παναγιώτη Ιωσηφέλη. Παράλληλα, ο Σωτήρης Τσαφούλιας υπογράφει το σενάριο, σε συνεργασία με την Κατερίνα Φιλιώτου, και τη σκηνοθεσία. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται οι: Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, στον ρόλο του καθηγητή Λαϊνη, ο Μάνος Βακούσης, που υποδύεται τον υπαρχηγό της αστυνομίας Απόστολο Μπαρασόπουλο και ο Πέτρος Λαγούτης. Στη σειρά επίσης εμφανίζονται οι Βίκυ Παπαδοπούλου, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Άκης Σακελλαρίου, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Βασίλης  Ρίσβας, Κατερίνα Διδασκάλου,  Σπύρος Παπαδόπουλος.

Τα γυρίσματα της σειράς πραγματοποιούνται στην Αττική και την Κρήτη.

COSMOTE TV,ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ,COSMOTE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home