Νέα χαρακτηριστικά από το Viber

Νέα χαρακτηριστικά από το Viber

Τέσσερα χρήσιμα αλλά και διασκεδαστικά χαρακτηριστικά φέρνει η τελευταία έκδοση του Viber με στόχο να εμπλουτίσει την εμπειρία των χρηστών. Ειδικότερα, οι χρήστες του Viber μπορούν πλέον να απολαμβάνουν:


Viber CommunitiesKοινότητες για όλους

Tα Viber Communities είναι ομαδικές συνομιλίες στις οποίες μπορεί να συμμετέχει απεριόριστος αριθμός χρηστών. Σε ένα Viber Community οι χρήστες μπορούν να ανταλλάσσουν μηνύματα και να αλληλεπιδρούν, απολαμβάνοντας περισσότερα και πιο βελτιωμένα χαρακτηριστικά σε σύγκριση με τις συνηθισμένες ομαδικές συνομιλίες. Μπορείτε να ξεκινήσετε τη δική σας κοινότητα ακολουθώντας μερικά απλά βήματα.  Πατήστε το κουμπί "Νέα Κοινότητα", επιλέξτε τις επαφές που θέλετε να προσθέσετε σε αυτή και ορίστε ένα όνομα για την κοινότητά σας. Στην κοινότητά σας μπορείτε να μοιράζεστε απόψεις και ενημερώσεις για κοινά ενδιαφέροντα, όχι μόνο με τις επαφές σας, αλλά και με άλλους χρήστες αν το επιθυμείτε. Τα μέλη μιας κοινότητας μπορούν να αναλάβουν διαφορετικούς ρόλους διαχείρισης. Οι διαχειριστές έχουν στη διάθεσή τους μια πλούσια γκάμα εργαλείων για τη διασφάλιση της καλής λειτουργίας της κοινότητας και της ομαλής ροής της συζήτησης. 

Διατίθεται σε: Android και iOS


Επεξεργασία μηνυμάτων

Το Viber φέρνει ένα χαρακτηριστικό που έχουμε όλοι μας χρησιμοποιήσει στις αναρτήσεις μας στα social media. Αυτό της επεξεργασίας λαθών, είτε επειδή έχουμε την τάση να γράφουμε γρήγορα, είτε λόγω κακής ορθογραφίας. Η επεξεργασία έρχεται για πρώτη φορά στο πεδίο των μηνυμάτων και το Viber μας επιτρέπει να διορθώσουμε και να τροποποιήσουμε τα μηνύματα που έχουν ήδη σταλεί και παραδοθεί. Απλά επιλέξτε το μήνυμα που χρειάζεται τροποποίηση και αλλάξτε το με ένα πάτημα.

Διατίθεται σε: Android  και σύντομα θα είναι διαθέσιμο και για iOS.


Μετάφραση

Το Viber εισάγει ένα εργαλείο μετάφρασης για μια ζωντανή συνομιλία, είτε ατομική, είτε ομαδική, επιτρέποντας στους χρήστες του να συνομιλούν με ανθρώπους που έχουν κοινά ενδιαφέροντα, ανεξάρτητα από τη γλώσσα που χρησιμοποιούν. Πατήστε παρατεταμένα πάνω σε ένα μήνυμα για να εμφανίσετε τις επιλογές μηνυμάτων. Επιλέξτε Μετάφραση. Το μήνυμα θα μεταφραστεί στη γλώσσα προεπιλογής του Viber, αλλά μπορείτε επίσης να επιλέξετε να μεταφραστεί σε μια  άλλη γλώσσα.

Η Μετάφραση μηνυμάτων ήδη διαθέσιμη για Android και προσεχώς θα διατίθεται και για iOS.


Μη αναγνωσμένα μηνύματα

Για τους χρήστες του Viber για Desktop -ειδικά για εκείνους που χρησιμοποιούν την εφαρμογή κυρίως για επαγγελματικές επικοινωνίες- έρχεται ένα ακόμα χρήσιμο εργαλείο: αν λάβετε ένα μήνυμα ενώ είστε απασχολημένος και δεν μπορείτε να απαντήσετε, μπορείτε να το κρατήσετε στην κορυφή της λίστας μηνυμάτων σας για να το δείτε αργότερα. Περάστε το ποντίκι πάνω από την καρτέλα συνομιλίας, κάντε κλικ στο μικρό τρίγωνο και στη συνέχεια επιλέξτε: α) Προκαθορισμένη σειρά (για να κρατήσετε τις εισερχόμενες συνομιλίες με τη σειρά που έγιναν) ή β) Μη αναγνωσμένα μηνύματα στην κορυφή (ώστε το Viber να κρατά πάντα τα μηνύματα που δεν έχετε διαβάσει στην κορυφή, και συνεπώς να μην χάσετε σημαντικά νέα και ενημερώσεις από τους συναδέλφους σας ή γ) Σημειώστε όλα τα μηνύματα ως διαβασμένα – αν στο μεταξύ έχετε ενημερωθεί και δεν χρειάζεστε πλέον στην οθόνη συνομιλίας τα μηνύματα που δεν έχετε ανοίξει.

VIBER,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home