Ανακοινώθηκε το Xbox One X

Deasy @ 12.06.2017
Ανακοινώθηκε το Xbox One X

Η κωδική ονομασία του πριν τα επίσημα αποκαλυπτήριά του ήταν το Project Scorpio, ωστόσο το εμπορικό όνομά του βρίσκεται πολύ πιο κοντά με τις άλλες παιχνιδοκονσόλες της Microsoft. Ο λόγος για το Xbox One X, που ανακοινώθηκε χθες και από την 7η Νοεμβρίου θα προστεθεί στα ράφια των καταστημάτων δίπλα στα Xbox One και One S.

Το νέο μοντέλο της σειράς είναι το πιο ισχυρό της σειράς, ισχυρότερο ακόμα και από το μεγάλο αντίπαλό του, το Playstation 4 Ρro. Eίναι χαρακτηριστικό ότι η υπολογιστική ισχύς του φθάνει στα 6 teraflops, όταν στην καλύτερη έκδοση του PlayStation 4 δεν ξεπερνά τα 4,2 teraflops. Ένα στοιχείο που βεβαίως τονίζεται συνεχώς από την αμερικάνικη εταιρεία, παρέα με ένα ακόμα άλλο: το Xbox One X είναι επίσης το μικρότερο μοντέλο της σειράς, περίπου 40% μικρότερο από το πρώτο μέλος της σειράς. Ο συνδυασμός βεβαίως αυτών των δύο χαρακτηριστικών αφήνει ακόμα καλύτερες εντυπώσεις, ιδιαίτερα αν λάβει κανείς υπόψη ότι το PS 4 Pro έχει πλέον αρκετά μεγαλύτερο μέγεθος.

Το Xbox One X υποστηρίζει περιεχόμενο σε πραγματική 4Κ ανάλυση,  με την Microsoft να υπόσχεται ομαλό gameplay σε αυτήν την ανάλυση και πολύ πιο γρήγορο loading των παιχνιδιών. Bεβαίως από τη συσκευή δεν απουσιάζουν ο αποθηκευτικός χώρος ύψους 1ΤΒ, το Blu-Ray disc drive και η υποστήριξη τεχνολογίας Dolby Atmos.

Ταυτόχρονα, η αμερικάνικη εταιρεία υπόσχεται και την άμεση παραγωγή τίτλων παιχνιδιών που θα εκμεταλλεύονται τους ισχυρούς πόρους του Xbox One X, ενώ όπως έγινε γνωστό αναμένεται και το επαναλανσάρισμα παλαιότερων, με βελτιώσεις που θα ακουμπούν στα αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά της νέας παιχνιδοκονσόλας. Ενδιαφέρον είχε επίσης και η είδηση ότι στο One X θα υποστηρίζονται και τίτλοι παιχνιδιών που εμφανίστηκαν με το πρώτο-πρώτο Xbox.

 Όπως ανακοινώθηκε, η τιμή του Xbox One X θα αγγίζει τα 500 δολάρια.

MICROSOFT XBOX,XBOX ONE X,ΚΟΝΣΟΛΕΣ,MICROSOFT,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home