Παιχνίδια Xbox σε κάθε τηλεόραση και κάθε οθόνη

Παιχνίδια Xbox σε κάθε τηλεόραση και κάθε οθόνη

Μια γρήγορη σύνδεση στο Internet και ένα τηλεχειριστήριο είναι τα μόνα πράγματα που θα χρειάζεται σύντομα κάθε gamer που θα θέλει να απολαύσει ένα παιχνίδι Xbox, με την Microsoft να κόβει σταδιακά κάθε περιορισμό πρόσβασης στο σύνολο των παιχνιδιών που προσφέρει.

Όπως έκανε γνωστό χθες η αμερικανική εταιρεία βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με κατασκευαστές τηλεοράσεων για την ενσωμάτωση της εμπειρίας Xbox, μέσω μια εφαρμογής για Smart TVs που θα προσφέρει πρόσβαση στη συνδρομητική game streaming υπηρεσία Xbox Game Pass. Για όσους δεν έχουν smart TV στην κατοχή τους η εταιρεία έχει στα σκαριά ένα gadget τύπου Chromecast, το οποίο θα παρέχει στην τηλεόραση πρόσβαση στη συγκεκριμένη υπηρεσία. Κινήσεις που αποδεσμεύουν το χρήστη από την ανάγκη να διαθέτει είτε κάποια από τις κονσόλες είτε υπολογιστή για να απολαύσει τους εκατοντάδες τίτλους της υπηρεσίας Xbox Game Pass.

Ταυτόχρονα, ο αμερικανικός κολοσσός επιβεβαίωσε ότι μέσα στις επόμενες εβδομάδες η πρόσβαση στην υπηρεσία θα είναι εφικτή και από το σύνολο των web browsers (Microsoft Edge, Google Chrome, Apple Safari) σε Windows PCs, Mac και iOS συσκευές.

Περισσότερα νέα από τη Microsoft για τον τομέα του Xbox αναμένονται τη Δευτέρα, όταν και αναμένονται τα αποκαλυπτήρια η νέα σειρά τίτλων. Τα στελέχη της εταιρείας κάνουν λόγο για την “καλύτερη και μεγαλύτερη σειρά τίτλων” που έχουμε δει ποτέ.

MICROSOFT XBOX,MICROSOFT,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home