Θέλω να ζήσω Χίλιες και μία Νύχτες.. δίπλα..

Θα στείλω πρόστιμο στον Ant1 για την Φωτιά που μου άναψε καλοκαιριάτικα!

Ελενίτσα @ 15.06.2010
Θέλω να ζήσω Χίλιες και μία Νύχτες.. δίπλα..

Τηλεόραση δεν έβλεπα, μέχρι που ξεκίνησε ο Παπακαλιάτης.. και αυτό γιατί δεν μπορούσα να βρώ τα επεισόδια online! Κάθε Δευτέρα η ίδια ιστορία, γρήγορα σπίτι και ραντεβού στον καναπέ με την πράσινη σαλάτα μου αγκαλιά για να μην χάσω τις εξελίξεις! Μια μέρα κόπηκε το ρεύμα! (Δεν θέλεις να μάθεις τι έγινε..!)

Μόλις τελείωσε το 4 και με ξαναείδε η οικογένειά μου, ήρθε και έπεσε μπροστά μου η διαφήμιση της Τούρκικης σειράς Binbir Gece (1000 και μια Νύχτες) και ζαλίστηκα. Έρωτας – δύσκολος έρωτας, με λίγο δράμα και πολύ πάθος σε 90 επεισόδια! Καήκαμε σου λέω! Εσύ ίσως γελάς αλλα τα γούστα ποικίλουν !

Από το 1ο επεισόδιο μεταμορφώθηκα σε Σεχραζάτ και ερωτεύτηκα τον Ονούρ.. Δεν μου φτάνει όμως το 2ωρο επεισόδιο. Θέλω παραπάνω!  Θέλω να έρθω πιο κοντά και να μάθω για τους ηθοποιούς!

Σε κάτι τέτοιες στιγμές νιώθω υπερήφανη που ασχολούμαι με το Internet! Βρίσκεις τα πάντα!

Κίνηση 1η:

Google

Μα τι είναι οι Χίλιες και μια νύχτες; Βιβλίο; Θα το αγοράσω άμεσα..

Κίνηση 2η:

Wikipedia

Εδώ έμαθα πως η σειρά παίχτηκε και στο Μακεδονία Tv απλά δεν το πήρα χαμπάρι..

Κίνηση 3η:

Google

Εδώ υπάρχουν τα πάντα.. αλλα αυτό που ψάχνω για αρχή είναι το επίσημο website της σειράς. Πληκτρολογώ binbir gece και στην 2η σελίδα των αναζητήσεων μου το εμφανίζει.

Κίνηση 4η:

Facebook  

Πληκτρολογώ Halit Ergenç στο search και μου βγάζει την fan page του Ονούρ! Κάνω το ίδιο και για τους υπόλοιπους της σειράς Bergüzar Korel , Tardu Flordun , Ceyda Düvenci .. και για το website Binbir Gece

Το κακό είναι πως δεν καταλαβαίνω γρι!

Ευτυχώς που υπάρχει και Ελληνικό Group για την σειρά και μπορώ να σχολιάζω ελεύθερα!

Κίνηση 5η:

Η τηλεόραση είναι χρυσή και άγια αλλα γιατί να μην μπορώ να δώ τα επεισόδια στον υπολογιστή μου, όταν και όποτε θέλω;

Μετά από πολύ ψάξιμο! βρήκα τα επεισόδια online και με Ελληνικούς υπότιτλους! Μην ξεχνάμε όμως πώς η ποιότητα δεν είναι και η καλύτερη.. και πως στο webtv του Ant1 σίγουρα μπορώ να το απολαύσω καλύτερα.. έχε χάρη που με τρώει η αγωνία!

Οι δικές μου Χίλιες και μια Νύχτες βρίσκονται ήδη στο 50ο επεισόδιο… οι δικές σου;

 

July Update:

To site που αναφέρω παραπάνω όπου μπορείς να βρεις τα επεισόδια της σειράς online απαγορεύτηκε απο κάποιους.. Δεν θα χαρακτηρίσω την κίνησή τους αυτή, απλώς θα σχολιάσω πως την σειρά μπορούμε πολύ εύκολα να την βρούμε και αλλού.. Μας ταλαιπωρούν λίγο με το να αλλάζουμε σελίδες, αλλα πάντα υπάρχει τρόπος να βρεις αυτό που θέλεις, online! 

 

 

 

 

ANT1,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home