Στο ελεύθερο κανάλι του Ant1 οι σημερινοί αγώνες του Μουντιάλ

Deasy @ 23.11.2022
Στο ελεύθερο κανάλι του Ant1 οι σημερινοί αγώνες του Μουντιάλ

Όπως προεξοφλούσαμε χθες ο Όμιλος του Ant1 αποφάσισε την ελεύθερη μετάδοση των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται στο Κατάρ μέσα από το ελεύθερο κανάλι του.

Η απόφαση έγινε γνωστή σήμερα το πρωί, μέσα από την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Ant1, με το πρόγραμμα του ελεύθερου καναλιού να τροποποιείται σήμερα για τις ανάγκες των ποδοσφαιρικών μεταδόσεων. Στην πρωινή ενημέρωση έγινε αναφορά μόνο για τους σημερινούς σγώνες, όμως δεν αποκλείεται η μετάδοση από το ελεύθερο κανάλι να επεκταθεί και για τους υπόλοιπους αγώνες της διοργάνωσης. Σύμφωνα με τις χθεσινές πληροφορίες υπήρχε η σκέψη κάποιοι αγώνες να περάσουν στο Μακεδονία TV (ανήκει στον Όμιλο Ant1). Όμως μια τέτοια απόφαση ενδεχομένως να οδηγούσε τα υπόλοιπα κανάλια σε προσφυγές στο ΕΣΡ, λόγω της ειδικής άδειας (ψυχαγωγικού καναλιού) που έχει το Μακεδονία TV. Από την άλλη πλευρά τα στελέχη του Ant1 πρέπει να βρουν λύση για το διαφημιστικό χρόνο που έχει ήδη πωληθεί στις εκπομπές που θα "κοπούν" αν οι αγώνες του Μουντιάλ μεταδοθούν από το ελεύθερο κανάλι. Επίσημη ανακοίνωση δεν έχει εκδοθεί για την ώρα.

Μέχρι και χθες από το ελεύθερο κανάλι του Ant1 ήταν προγραμματισμένο να μεταδίδεται μόνο ο βραδινός αγώνας της φάσης των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου και τα υπόλοιπα αποκλειστικά από τη συνδρομητική πλατφόρμα Ant1+. Ωστόσο μετά τα προβλήματα που προέκυψαν τις δύο πρώτες ημέρες ο Όμιλος αποφάσισε τη μεταφορά των μεταδόσεων στο ελεύθερο κανάλι, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ομαλή θέαση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Από την Ant1+ θα συνεχιστεί η παράλληλη μετάδοση των αγώνων.

Ερωτηματικό για την ώρα παραμένει αν και πως θα αποζημιωθούν οι συνδρομητές του Ant1+ που εγγράφηκαν στην υπηρεσία για να παρακολουθήσουν το Μουντιάλ.

ANT1,ANT1 PLUS,ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home