Προβλημάτων συνέχεια για την μετάδοση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από τον Ant1+

Deasy @ 22.11.2022
Προβλημάτων συνέχεια για την μετάδοση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από τον Ant1+

Συνεχίζονται για δεύτερη μέρα τα προβλήματα μετάδοσης των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται στο Κατάρ από την streaming υπηρεσία Ant1+. Τα προβλήματα παρουσιάστηκαν στον πρώτο αγώνα της ημέρας Αργεντινή – Σαουδική Αραβία, όπου και πάλι πλήθος συνδρομητών της υπηρεσίας έχασαν τη δυνατότητα πρόσβασης, ανεξάρτητα από το μέσο που χρησιμοποιούσαν για να δουν την αναμέτρηση (smartphone, tablet ή Smart TV).

Αποτέλεσμα των νέων προβλημάτων ήταν να μεταφέρει ο Ant1 όλο το υπόλοιπο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της ημέρας στο ελεύθερο τηλεοπτικό κανάλι και site του, ξεκινώντας από τον αγώνα Δανία – Τυνησία που διεξάγεται αυτήν την ώρα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει εκδοθεί κάποια επίσημη ανακοίνωση από τον Όμιλο του Ant1, ωστόσο τα νέα προβλήματα δημιουργούν σίγουρα μια ανησυχία για τη συνέχεια της τηλεοπτικής μετάδοσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου από τη streaming υπηρεσία, η οποία δεν ανταποκρίνεται επαρκώς σε αγώνες περιορισμένου ενδιαφέροντος σε αυτή τη φάση του τουρνουά.  

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το πρόγραμμα από τον Ant1+ θα μεταδίδονταν αποκλειστικά περίπου τα ¾ των αγώνων της φάσης των ομίλων και το 50% της επόμενης φάσης. Με δεδομένη την οργή των χρηστών (όπως μπορούμε να διαπιστώσουμε από τα σχόλια τους στα social media) τίθεται εν αμφιβόλω η συνέχεια της μετάδοσης των αγώνων από τον Ant1+, με πολύ πιθανό ενδεχομένο όλοι οι υπόλοιποι αγώνες να περάσουν στο ελεύθερο κανάλι.

ANT1,ANT1 PLUS,ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home