Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου, 3 έως 10 Δεκεμβρίου

Οργανώνεται από τον GRECA στα πρότυπα του Cyber Monday

Deasy @ 28.11.2013
Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου, 3 έως 10 Δεκεμβρίου

Στα πρότυπα του αμερικανικού Cyber Monday αλλά και διοργανώσεων άλλων χωρών, όπως η Αγγλία, η Γερμανία, η Αυστραλία, κ.α. που οργανώνουν αντίστοιχες ημέρες, ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GRECA) οργανώνει την Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας. Φέτος η εβδομάδα εορτασμού θα διαρκέσει από την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου έως την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου και θα γίνει προσπάθεια να καθιερωθεί σε ετήσια βάση.

Το Υπουργείο Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας συμφώνησε με την ιδέα και έθεσε την Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου υπό την αιγίδα του, ενώ επίσημα ο εορτασμός ξεκινά με συνέντευξη τύπου που θα δώσει στους δημοσιογράφους ο Υφυπουργός Ανάπτυξης Αθ. Σκορδάς την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου στις 13:30, παρουσία και του Γενικού Γραμματέα Εμπορίου Στ. Κομνηνού και των μελών του ΔΣ του GRECA. Ταυτόχρονα, θα υπάρξουν ενέργειες δημοσιότητας σε διάφορα ΜΜΕ αλλά και εκδηλώσεις (Συνέδριο eBusiness ΕΙΠ / ΕΕΔΕ - ELTRUN / ΟΠΑ, την ανάδειξη των βέλτιστων eBusiness πρακτικών μέσω των βραβείων e-volution, κτλ) που θα ενισχύσουν την επικοινωνία.

Ο νέος αυτός θεσμός αναμένεται να έχει πολύ θετική αποδοχή από τους Έλληνες online καταναλωτές, μιας και σημαντικός αριθμός ηλεκτρονικών καταστημάτων ετοιμάζουν μεγάλες προσφορές στα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, υπό τον συντονισμό του GRECA.

Περισσότερες πληροφορίες για την Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου μπορείς να βρεις στο www.greekecommerce.gr.

 

GRECA,ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ,E-COMMERCE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home