Ζακέτα να πάρεις και να αφήσεις τα παπατζιλίκια!

Deasy @ 18.06.2015
Ζακέτα να πάρεις και να αφήσεις τα παπατζιλίκια!

Ζητούμε συγγνώμη για την πρόσφατη ασυνέχεια της στήλης, αλλά τα παράπονά σου παρακαλούμε να τα κατευθύνεις στους χρήστες των κοινωνικών δικτύων που δεν... ήξεραν τι ήθελαν.

Είχαμε όμως μια ενδιαφέρουσα εβδομάδα με ευρύτατη θεματολογία.

Πάρε για παράδειγμα το hashtag #logia_manas, το οποίο είχε αρκετή συμμετοχή. Με τη βοήθεια του Monitor διαπιστώνουμε πως το hashtag συγκέντρωσε 10.000 αναφορές, ενώ το πατρικό #logia_patera με το ζόρι άγγιξε τις 2.000 αναφορές. Μάνα είναι μόνο μία και αυτή κέρδισε αυτή την άτυπη αναμέτρηση.

Πάμε στα αθλητικά που συνήθως εμφανίζουν έντονο ενδιαφέρον. Το ματς της Εθνικής με τα Φερόε το περασμένο Σάββατο και η ήττα της με 2-1 έφερε αρκετά ψηλά το σχετικό hashtag #FARGRE αλλά όχι τόσο όσο θα περίμενε ίσως κανείς, αφού "έπιασε" τις 9.000 αναφορές.

Λίγα πράγματα έχουμε να πούμε για τη συγκέντρωση της Τετάρτης στο Σύνταγμα, όπου το... κλασικό #Syntagma μετά μεγάλης δυσκολίας έσπασε το φράγμα των 1.000 αναφορών.

Το #athenspride του περασμένου Σαββάτου έφτασε συνολικά τις 3.500 αναφορές, μια μέτρια επίδοση, ενώ το σατιρικό / ειρωνικό / αυτοκριτικό / και πολλά ακόμα #papatzilikia με τις 16.000 αναφορές είναι -επιτέλους τον βρήκαμε- ο νικητής για την εβδομάδα που μας αφήνει σιγά σιγά.

SOCIAL MEDIA,SIDEBAR,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home