Το Τοπ 10 του deasy για το 2018

Deasy @ 31.12.2018
Το Τοπ 10 του deasy για το 2018

Μια ακόμα πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά στο χώρο της τεχνολογίας ολοκληρώνεται. Το 2018 είχε πολλές ειδήσεις, σημαντικά νέα προϊόντα και υπηρεσίες, ακόμα και υποψίες… σκανδάλων, όπως οι αρκετές υποθέσεις που «ταλαιπώρησαν» το Facebook και αναδείχθηκαν από το σύνολο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Στο deasy η καταγραφή της επικαιρότητας της χρονιάς, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, έγινε μέσα από αρκετές χιλιάδες κείμενα. Ψάξαμε λοιπόν αυτόν τον όγκο της αρθρογραφίας και βρήκαμε εκείνα τα 10 που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο αριθμό αναγνωστών. Ειδικότερα, τα δέκα πιο αναγνωσμένα κείμενα ήταν:

 

10. Η «Γοργόνα», μια ψεύτικη influencer

Ένα πρωτότυπο πείραμα ενός μικρού ισπανικού διαφημιστικού γραφείου μέσω του οποίου αναδεικνύονται οι παθογένειες και τα προβλήματα της έλλειψης ελέγχου από τις επιχειρήσεις αλλά και τις διαφημιστικές εταιρείες σε ότι αφορά το χώρο του “influencer marketing”.

9. H Reborrn θέλει να αλλάξει το τοπίο των συμβουλευτικών εταιρειών

Η Reborrn είναι μια νέα συμβουλευτική εταιρεία που παρέχει υπηρεσίες για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων. Το deasy αποτέλεσε το πρώτο ειδησεογραφικό Μέσο στο οποίο παραχώρησαν δηλώσεις οι δύο ιδρυτές της εταιρείας.

8. Netflix: πολύ πιθανό να κάνουμε ελληνική παραγωγή

Το deasy συνάντησε τον ελληνικής καταγωγής και υψηλόβαθμο στέλεχος του Netflix, Τεντ Σαράντο, o οποίος σχεδόν επιβεβαίωσε την πρόθεση της τηλεοπτικής πλατφόρμας να υλοποιήσει ελληνική παραγωγή, χωρίς όμως να προσδιορίσει τον χρονικό ορίζοντα.

7. Η επόμενη μέρα για το Skroutz

Το deasy ήταν το πρώτο ειδησεογραφικό μέσο που φιλοξένησε δηλώσεις των ιδρυτών του Skroutz μετά ολοκλήρωση της απόκτησης του υπόλοιπου 50% της εταιρείας που δημιούργησαν πριν από 13 χρόνια.

6. Cosmote: ξεκινάει πρώτη το λανσάρισμα της eSIM

To πιο πρόσφατο κείμενό μας με το οποίο προαναγγέλλαμε το λανσάρισμα της υπηρεσίας eSIM από την Cosmote. Μία ημέρα αργότερα η επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας «δικαίωσε» το ρεπορτάζ μας.

5. Οι 5 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών στο Android

Χρηστικό θέμα στο οποίο παρουσιάζουμε τις 5 καλύτερες εφαρμογές με τις οποίες μπορείτε να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες στο Android smartphone που έχετε στην κατοχή σας. Με δεδομένο το ενδιαφέρον του κοινού για τη φωτογραφία ίσως ήταν αναμενόμενη η άνοδος του κειμένου στις υψηλές θέσεις αναγνωσιμότητας.

4. Hellas Direct: με μοντέλο Amazon και στις ασφάλειες κατοικίας

Η συνάντηση των ιδρυτών της Hellas Direct με εκπροσώπους Τύπου τον προηγούμενο Νοέμβριο είχε αρκετές ειδήσεις, με σημαντικότερη εκείνη της πρόθεσης της εταιρείας να προσφύγει εναντίον ασφαλιστικών εταιρειών που «συνδέονται» με τις ελληνικές τράπεζες.

3. Επίσημα στην Ελλάδα η Revolut

H είδηση της επίσημης εισόδου της Revolut στην ελληνική αγορά κέρδισε το ενδιαφέρον του κοινού και ανέβηκε στην τρίτη θέση.

2. Cosmote: πακέτα WiFi Internet χωρίς σταθερή γραμμή

Το προηγούμενο καλοκαίρι η Cosmote ανακοίνωσε δύο νέα προϊόντα πρόσβασης στο Internet που απελευθέρωναν το χρήστη από τη σταθερή γραμμή. Η τόσο υψηλή θέση τους σε ότι αφορά την αναγνωσιμότητά τους ίσως είναι και ενδεικτική για το ενδιαφέρον του κοινού και την ανάγκη που έχει για τέτοιου τύπου προίόντα.

1. H αγορά των online εισιτηρίων αλλάζει έντονα και αυτό δημιουργεί θύματα

Με αφορμή τη διακοπή της λειτουργίας του ομίλου Tripsta, που διαχειριζόταν τα ταξιδιωτικά sites που Tripsta, TravelPlanet24 και Airtickets, στο deasy επιχειρήσαμε να κάνουμε μια καταγραφή της αγοράς, των αλλαγών των τελευταίων χρόνων και τις προβλέψεις για το μέλλον.   

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home