Επίσημα στην Ελλάδα η Revolut

Για τέλος στο «τραπεζικό πάρτυ» κάνει λόγο η βρετανική startup που προσφέρει δωρεάν κάρτες μέχρι τις 20 Απριλίου.

Επίσημα στην Ελλάδα η Revolut

Με αρκετά επιθετικό τρόπο κάνει την επίσημη είσοδο της στην ελληνική αγορά η βρετανική Revolut, η οποία δηλώνει ότι θέλει «να τερματίσει το πάρτι των μεγάλων ελληνικών τραπεζών» και να αλλάξει τα δεδομένα στο χώρο των πληρωμών.

Η Revolut, η οποία θεωρείται μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες fintech startups παγκοσμίως, έχει ήδη περισσότερους από 60.000 πελάτες από την Ελλάδα, αλλά ο στόχος για το 2018 είναι να ξεπεράσει τους 150.000 και γι’ αυτό προχωρά στο άνοιγμα γραφείων στην Αθήνα με επικεφαλής της ομάδας τον Δημήτρη Λιτσικάκη. Μάλιστα, με αφορμή το άνοιγμα του ελληνικού γραφείου, η Revolut προσφέρει δωρεάν κάρτες με την προσφορά να είναι σε ισχύ για νέους χρήστες μέχρι τις 20 Απριλίου.

Η εταιρεία δείχνει έτοιμη για επιθετική πολιτική σε επίπεδο μάρκετινγκ κάτι που φαίνεται και από τη δήλωση του ιδρυτή και διευθύνοντα συμβούλου της Revolut, Nikolay Storonsky, που περιλαμβάνεται στη σχετική ανακοίνωση. «Οι μεγάλες ελληνικές τράπεζες έχουν επωφεληθεί από τους πελάτες τους για χρόνια με ατελείωτες τραπεζικές αμοιβές και ανεπαρκή τεχνολογία. Η Revolut είναι εδώ για να τερματίσει το πάρτι για τους τραπεζίτες και να προσφέρει στην Ελλάδα μια καθημερινή, καινοτόμο τραπεζική εναλλακτική λύση. Εκτός από την αναδιαμόρφωση των παραδοσιακών χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, έχουμε θέσει την τεχνολογία στην καρδιά των υπηρεσιών μας, με άμεσες ειδοποιήσεις δαπανών, βελτιωμένες αναλύσεις, κατηγοριοποίηση δαπανών, εργαλεία προϋπολογισμού και ισχυρά μέτρα ασφαλείας, όπως η δυνατότητα μπλοκαρίσματος της κάρτας σας και ενεργοποίησης της ασφάλειας βάσει τοποθεσίας (location-based security)» σημειώνει ο κ. Storonsky.

Η Revolut επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν έναν καθημερινό τρεχούμενο λογαριασμό σε 3 λεπτά, και να πραγματοποιούν χωρίς κόστος μεταφορές χρημάτων, να κρατούν και να ανταλλάσσουν 25 νομίσματα μέσα στην εφαρμογή στην πραγματική συναλλαγματική ισοτιμία και να ξοδεύουν παγκοσμίως σε 150 νομίσματα χρησιμοποιώντας τη Revolut MasterCard κάρτα.

Από την έναρξη λειτουργίας της τον Ιούλιο του 2015, η Revolut έχει προσελκύσει πάνω από 1,7 εκατ. χρήστες και έχει επεξεργαστεί πάνω από 10 δισ. δολάρια σε συναλλαγές μέχρι σήμερα.

REVOLUT,ΤΡΑΠΕΖΕΣ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home