Πιο κοντά Samsung και Microsoft

Deasy @ 26.03.2015
Πιο κοντά Samsung και Microsoft

Εφαρμογές της Microsoft και στις Android συσκευές σχεδιάζει να προεγκαταστήσει η Samsung, καθώς οι δύο εταιρείες προχωρούν σε μια πιο στενή συνεργασία. Για τους καταναλωτές, οι προ-εγκατεστημένες υπηρεσίες περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

- Η Samsung θα προ-εγκαταστήσει τα OneNote, OneDrive, και Skype στα νέα Galaxy S6 και Galaxy S6 edge

- Στο πρώτο μισό του 2015, η Samsung σχεδιάζει να προ-εγκαταστήσει Microsoft Word, Excel, PowerPoint, OneNote, OneDrive, και Skype σε επιλεγμένα Samsung Android tablets.

Τα Samsung Galaxy S6 και Galaxy S6 edge θα κυκλοφορήσουν με επιπλέον δωρεάν μνήμη 100GB, για δύο χρόνια χάρη στις cloud υπηρεσίες, μέσω του Microsoft OneDrive.

Οι επιχειρήσεις, που θα προμηθεύονται συσκευές μέσω του επίσημου εταιρικού δίκτυο πωλήσεων της Samsung, θα έχουν πρόσβαση σε τρεις εκδόσεις του Office 365 – Business, Business Premium, & Enterprise – μαζί με το πρόγραμμα ασφαλείας ΚΝΟΧ της Samsung. Το πακέτο υπηρεσιών θα περιλαμβάνει επιπλέον και ένα πρόγραμμα εγκατάστασης από τη Samsung, ώστε να διευκολύνει τις επιχειρήσεις να λειτουργήσουν με τα προϊόντα, ενώ θα προσφέρει παράλληλα συνεχή υποστήριξη.

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home