Το Instagram "κρύβει" τις ανεπιθύμητες αναρτήσεις από το feed σας

Το Instagram 'κρύβει' τις ανεπιθύμητες αναρτήσεις από το feed σας

Μια σειρά νέων ρυθμίσεων ετοιμάζει το Instagram, ώστε οι χρήστες να ελέγχουν τι είδους περιεχόμενο βλέπουν στην πλατφόρμα. Όπως αναφέρεται σε επίσημη ανάρτηση της Meta, οι δοκιμές περιλαμβάνουν τη δυνατότητα επιλογής πολλών αναρτήσεων και επισήμανσης τους χρησιμοποιώντας το κουμπί "δεν ενδιαφέρομαι", ώστε να μην εμφανιστούν ξανά. Επί του παρόντος, οι χρήστες μπορούν να κάνουν κλικ σε μια μεμονωμένη ανάρτηση για να την επισημάνουν, αλλά δεν υπάρχει τρόπος να γίνει αυτό σε μια κατηγορία αναρτήσεων.

Επιπλέον, το Instagram θα αρχίσει εσύντομα να δοκιμάζει έναν τρόπο, ώστε οι χρήστες να δημιουργούν μια λίστα με λέξεις-κλειδιά, φράσεις, emoji και hashtags, σε προτεινόμενες αναρτήσεις που δεν τους ενδιαφέρουν και που δεν θέλουν να βλέπουν. Μια παρόμοια λειτουργία κυκλοφόρησε πρόσφατα και το TikTok, δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα, μέσα από λέξεις κλειδιά να μην παρακολουθούν περιεχόμενο που δεν τους αρέσει.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Instagram προσφέρει ήδη μερικούς τρόπους για προσαρογή της ροής κάθε χρήστη. Ένας από αυτούς για παράδειγμα είναι η προσθήκη ορισμένων ατόμων σε μια λίστα "Αγαπημένα", ώστε οι αναρτήσεις από αυτούς τους λογαριασμούς να εμφανίζονται πρώτες.

INSTAGRAM,INSTAGRAM FEED,META PLATFORMS,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home