Το Facebook θα επιτρέπει μέχρι και πέντε προφίλ συνδεδεμένα στον ίδιο λογαριασμό

Το Facebook θα επιτρέπει μέχρι και πέντε προφίλ συνδεδεμένα στον ίδιο λογαριασμό

Νέα λειτουργία αναμένεται να λανσάρει το Facebook, σύμφωνα με την οποία  οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν έως και πέντε προφίλ που συνδέονται με έναν λογαριασμό. Όπως επισήμανε η εταιρεία σε ανακοίνωση της, η εναλλαγή μεταξύ των προφίλ θα γίνεται πολύ εύκολα, με δύο κλικ.

Πρόκειται για μια προσπάθεια εξέλιξης της πλατφόρμας, ώστε κάθε χρήστης να μπορεί να δημιουργεί ξεχωριστά προφίλ, ανάλογα με τα χόμπι του ή τη δουλεία του. Για παράδειγμα, μπορεί να έχει διαφορετικό προφίλ για συμμετοχή σε ομάδες σχετικές με ταξίδια μαγειρική κτλ και ένα άλλο για να επικοινωνεί με τα αγαπημένα του πρόσωπα ή να διαχειρίζεται εργασιακά ζητήματα.

Βασικός σκοπός αυτής της επέκτασης είναι η ενθάρρυνση του κοινού τoυ Facebook να περνά περισσότερο χρόνο στην πλατφόρμα, μέσα από συνομιλίες με άτομα που μοιράζονται τα ίδια χόμπι και ενδιαφέροντα. Με άλλα λόγια, η Meta προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των χρηστών, λόγω του ανταγωνισμού που αντιμετωπίζει από εφαρμογές όπως το TikTok, που το τελευταίο διάστημα σημειώνει αλματώδη επιτυχία.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι κανόνες της πλατφόρμας όπως πχ η απαγόρευση αναρτήσεων βίας και μίσους συνεχίζουν να ισχύουν κανονικά σε όλα τα προφίλ.

META PLATFORMS,FACEBOOK,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home