Το Tripadvisor, το Αφγανιστάν και ένα ξενοδοχείο στην Κρήτη

Το Tripadvisor, το Αφγανιστάν και ένα ξενοδοχείο στην Κρήτη

Ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών Ντόμινικ Ρααμπ δέχεται πυρά από τα μέσα ενημέρωσης της χώρας του που τον κατηγορούν πως αντί να ασχολείται με την κρίση στο Αφγανιστάν, προτίμησε να συνεχίσει τις διακοπές του σε πολυτελές ξενοδοχείο της Κρήτης.

Το θέμα, εκτός από την προφανή πολιτική διάσταση, έχει και μια ελαφρύτερη πλευρά, καθώς κάποιοι έγραψαν στο Tripadvisor μερικές, ομολογουμένως εμπνευσμένες, κριτικές για το ξενοδοχείο Amirandes.

Ένα από τα αρκετά σχόλια που δυστυχώς έχουν πια διαγραφεί από τη δημοφιλή πλατφόρμα αξιολόγησης ξενοδοχείων, εστιατορίων και προορισμών, γράφει χαρακτηριστικά πως το ξενοδοχείο είναι τόσο καλό και προσφέρει τέτοια ηρεμία και απομόνωση στους πελάτες του που «μπορεί να γίνεται πόλεμος απ’ έξω και να μην το παίρνεις είδηση».

Ένα άλλο σχόλιο υποστηρίζει πως ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών είχε χαλαρώσει τόσο πολύ που δεν έδωσε καμία σημασία στην προφανή αποτυχία της βρετανικής εξωτερικής πολιτικής στο Αφγανιστάν.

Εντελώς ενημερωτικά, το ξενοδοχείο Amirandes ανήκει στον όμιλο της Grecotel. Πρόκειται για ξενοδοχείο πέντε αστέρων στις Γούβες Ηρακλείου Κρήτης και οι υπεύθυνοί του μάλλον αντιμετώπισαν με -έστω συγκρατημένο- χαμόγελο τις κριτικές.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ,ΒΡΕΤΑΝΙΑ,ΚΡΗΤΗ,ΔΙΑΚΟΠΕΣ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home