23 Ιουλίου το επόμενο XBOX 20/20

Μίλτος Μαυρωνάς @ 07.07.2020
23 Ιουλίου το επόμενο XBOX 20/20

Όπως υποψιαζόμασταν το επόμενο μεγάλο ραντεβού της Microsoft για το Xbox θα γίνει προς τα τέλη Ιουλίου και συγκεκριμένα στις 23 Ιουλίου (7 μ.μ. ώρα Ελλάδος).

To “stream” θα ξεκινήσει μία ώρα νωρίτερα με live παρουσίαση, πριν προχωρήσουμε στο «κυρίως» πιάτο. Στην παρουσίαση θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε trailer από το δυνατό χαρτί της Microsoft, το Halo Infinite που αποτελεί τον επόμενο τίτλο της σειράς από το 2015 και έπειτα και για το οποίο δημιουργήθηκε μία ολοκαίνουργια engine η Slipspace. Παράλληλα, περιμένουμε να δούμε και νέα σχετικά με το Hellblade 2 Senua’s Saga, trailer του οποίου είδαμε τον Μάη, ενώ το σύνολο των 15 διαφορετικών studio που ετοιμάζουν τίτλους αποκλειστικά για το Xbox X series αναμένεται να μας δώσουν μια πρώτη γεύση. Μεταξύ αυτών είναι το νέο παιχνίδι των δημιουργών του Sea of Thieves με τίτλο Everwild αλλά και ένα νέο project από το νέο studio της Micrososft “The Initiative” και τον συγγραφέα του πολυβραβευμένου Red Dead Redemption, Christian Cantamessa.

Όμως, αν δώσουμε βάση στις φήμες που κυκλοφορούν το μενού του event θα έχει και ένα ακόμα πιάτο εκτός των παιχνιδιών, το οποίο δεν είναι άλλο από τη δεύτερη κονσόλα της Microsoft, το Xbox S Series. H συγκεκριμένη κονσόλα αναμένεται να είναι full digital, με λίγο υποδεέστερες επιδόσεις από το Xbox X Series, άρα και χαμηλότερη τιμή. Μία ακόμα φήμη υποστηρίζει ότι θα δούμε παλαιότερους τίτλους, όπως το Forza και το Gear of War να αναβαθμίζονται ώστε να ανταπεξέλθουν των δυνατοτήτων που προσφέρει η νέα μηχανή.

Υπενθυμίζεται ότι το Xbox 20/20 είναι μία σειρά από stream-events, στα οποία παρουσιάζεται νέο υλικό για την επόμενη γενιά παιχνιδομηχανών της Microsoft από μήνα σε μήνα μέχρι αυτές να βγουν στην αγορά κάποια στιγμή πριν τα Χριστούγεννα.

 Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι την ίδια χρονική περίοδο με το Xbox 20/20  event η Microsoft θα συμμετέχει από τις 21 έως τις 27 Ιουλίου στο “Summer Game Fest ” με το δικό της “Demo Event“, στο οποίο οι χρήστες του Xbox One θα μπορούν να δοκιμάσουν πάνω από 50 διαφορετικά demo παιχνιδιών μέσω από την online πλατφόρμα της εταιρείας. Το “Summer Game Fest” γεμίζει το κενό που δημιούργησε η ακύρωση του φετινού Ε3 με πολλές εταιρείες να συμμετέχουν με διάφορα δρώμενα, από παρουσιάσεις παιχνιδιών και ανακοινώσεις μέχρι updates σε παιχνίδια που ήδη πρωταγωνιστούν.

MICROSOFT XBOX,XBOX SERIES X,MICROSOFT,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home