Το Facebook προσλαμβάνει τον πρώην αναπληρωτή πρωθυπουργό της Αγγλίας

Deasy @ 19.10.2018
Το Facebook προσλαμβάνει τον πρώην αναπληρωτή πρωθυπουργό της Αγγλίας

Ήταν γνωστό ότι το Facebook έψαχνε στους πολιτικούς κύκλους τον άνθρωπο που θα αναλάμβανε επικεφαλής του τμήματος Επικοινωνίας, μετά την παραίτηση του Elliot Schrage. Ωστόσο κανείς μάλλον δεν περίμενε ότι θα κοίταζε τόσο ψηλά, προσλαμβάνοντας τον Βρετανό πολιτικό Nick Clegg.

Ο Nick Clegg διαθέτει μια πολύ μεγάλη πολιτική καριέρα, αρχικά ως μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, αργότερα ως μέλος της Βουλής των Κοινοτήτων του Ηνωμένου Βασιλείου, εν συνεχεία ως αρχηγός των Φιλελευθέρων Δημοκρατών, φθάνοντας έως και τη θέση του αναπληρωτή Πρωθυπουργού από το 2010 έως το 2015 στη κυβέρνηση συνασπισμού με τον Ντέιβιντ Κάμερον.

Διαθέτοντας τόσο μεγάλη πείρα από διαφορετικές θέσεις ο Nick Clegg αναμένεται να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμος στο Facebook στη διαχείριση προβλημάτων που ακουμπούν το χώρο της πολιτικής (π.χ. η έκβαση της υπόθεσης Campridge Analytica, οι Ενδιάμεσες Αμερικάνικες Εκλογές τον ερχόμενο Νοέμβριο) όπως επίσης και στη σχέση με την Ευρωπαϊκή Ένωση, στο μικροσκόπιο της οποίας βρίσκεται τακτικά το μεγάλο μπλε δίκτυο.

ΣΤΕΛΕΧΗ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,FACEBOOK,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home