Πήρε πίσω την άδεια λειτουργίας στο Λονδίνο η Uber

Deasy @ 27.06.2018
Πήρε πίσω την άδεια λειτουργίας στο Λονδίνο η Uber

Αίσια έληξε ο δικαστικός αγώνας που έδωσε η Uber για να πάρει πίσω την άδεια λειτουργίας της στο Λονδίνο, που της είχε αφαιρεθεί πέρυσι από το φορέα Transport for London. Όπως έγινε γνωστό λοιπόν το αποτέλεσμα ήταν θετικό για την αμερικάνικη εταιρεία η οποία εξασφάλισε ότι θα μπορούν να βγουν οι οδηγοί της ξανά στους δρόμους της αγγλικής πρωτεύουσας για τους επόμενους δεκαπέντε μήνες.

Ωστόσο, η «νίκη» δεν ήρθε αναίμακτα για την Uber. Το πρώτο σημείο είναι ότι η άδεια είναι ορισμένης και μικρής διάρκειας, μόλις 15 μηνών και εφόσον καταφέρνει η εταιρεία να περνάει με επιτυχία τους ελέγχους που θα πραγματοποιεί ο φορέας TfL κάθε έξι μήνες, τότε θα ανανεωθεί εκ νέου. Επιπλέον, η Uber θα πρέπει να αναφέρει στον TfL κάθε περιστατικό που θα προκύπτει και θα σχετίζεται με τον τομέα της ασφάλειας, ενώ θα πρέπει να δημιουργήσει και προγράμματα εκπαίδευσης των οδηγών της, παλιών και νέων. Τέλος, κάθε περιστατικό που σχετίζεται με την παραβίαση δεδομένων θα πρέπει επίσης να γίνεται γνωστό στον TfL.

Ανεξάρτητα από τους παραπάνω «συμβιβασμούς» πρόκειται για ένα θετικό αποτέλεσμα για την αμερικάνικη εταιρεία, η οποία «παίρνει πίσω» μια πολύ μεγάλη αγορά, ιδιαίτερα σημαντική και για τα έσοδα αλλά και για την αίγλη της.

UBER,ΛΟΝΔΙΝΟ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home