Στο video-περιεχόμενο το Spotify

Deasy @ 09.05.2016
Στο video-περιεχόμενο το Spotify

Ένα άλμα σε ότι αφορά τις υπηρεσίες που προσφέρει πρόκειται να πραγματοποιήσει το Spotify, το οποίο, σύμφωνα με το Bloomberg, μπαίνει στη δημιουργία video-περιεχομένου καθώς ετοιμάζει δώδεκα μίνι σειρές.

Με βάση το ρεπορτάζ, οι σειρές θα έχουν ως επίκεντρο τη μουσική, ενώ την επιμέλεια της παραγωγής τους έχουν μεταξύ άλλων, ο Russell Simmons, ιδρυτής της δισκογραφικής Def Jam Records αλλά και ο γνωστός ηθοποιός Tim Robbins. Τις σειρές θα μπορούν να τις παρακολουθήσουν το σύνολο των χρηστών της υπηρεσίας (της δωρεάν έκδοσης αλλά και με τη μηνιαία συνδρομή) σε τέσσερις χώρες (ΗΠΑ, Σουηδία, Αγγλία, Γερμανία) ενώ η διάρκεια των κάθε επεισοδίου δεν θα ξεπερνάει τα 15 λεπτά.

Την είδηση του Bloomberg επιβεβαίωσε μερικώς και υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρείας, ο οποίος στις δηλώσεις του ανέφερε μεταξύ άλλων ότι πρέπει να βρούμε ένα δεύτερο τρόπο με τον οποίο θα ερχόμαστε σε επαφή με τους χρήστες μας και ενδεχομένως το video είναι η καλύτερη λύση.

Όπως σημειώνεται, η κίνηση αυτή του Spotify έχει ως στόχο να αυξήσει το χρόνο παραμονής των χρηστών στην υπηρεσία. Όσο περισσότερο χρόνο δαπανούν στο Spotify, ενδεχομένως τόσο λιγότερο θα δαπανούν σε άλλες, ανταγωνιστικές υπηρεσίες.

SPOTIFY,ΜΟΥΣΙΚΗ,VIDEO ON DEMAND,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home