Στίχοι για κάθε τραγούδι

kostas-kun @ 08.03.2011

Ένα από τα πολλά χαρακτηριστικά που έκαναν το Mozilla Firefox τόσο δημοφιλή τα τελευταία χρόνια, είναι τα "πρόσθετα". Μικρά προγραμμάτακια που μπορείς να εγκαταστήσεις και κάνουν το σερφάρισμα ευκολότερο. Είχα αναφέρει το ForecastFox στο παρελθόν και ήρθε η ώρα να σου δείξω ακόμα ένα αποκλειστικά για το Youtube και το Last.fm. Παρακολουθείς ένα video και θέλεις να σιγοτραγουδήσεις μαζί με τον καλλιτέχνη; Η κλασσική κίνηση είναι να ψάξεις στο Google τους στίχους και το αποτέλεσμα θα είναι μια να βλέπεις το Video μια τους στίχους. Γιατί να μην έχεις δίπλα στο Video τους στίχους; Ακριβώς αυτό σκέφτηκαν κάποιο προγραμματιστές και έφτιαξαν αυτό το πρόσθετο.

Κάνεις click στο σημείο που αναφέρει "Add to Firefox", περιμένεις 3 δευτερόλεπτα και πατάς εγκατάσταση. Για να λειτουργήσει θα χρειαστεί επανεκκίνηση του Mozilla Firefox. Θα πρέπει να γνωρίζεις ότι πριν κάνει την επανεκκίνηση αποθηκεύει τις σελίδες στις οποίες βρισκόσουν αλλά όχι τα δεδομένα τους οπότε αν έχεις κάποιο παράθυρο ανοιχτό με δεδομένα καλύτερα να τα αποθηκεύσεις.

Μόλις εγκατασταθεί πλήρως το πρόγραμμα, ανοίγεις μια νέα καρτέλα και επισκέπτεσαι το youtube.com ή το last.fm και επιλέγεις ένα μουσικό video όπως αυτό, αυτόματα στο δεξί μέρος της σελίδας εμφανίζονται οι στίχοι του τραγουδιού. Λειτουργεί και με Ελληνικά τραγούδια, όμως μην περιμένεις βέβαια να έχει για όλα στίχους. Α, και κάτι άλλο... Καθώς οι στίχοι για τα τραγούδια πρόέρχονται από τη συνεισφορά των χρηστών σε όλο τον κόσμο, μπορείς και εσύ να συμμετέχεις, ανεβάζοντας στίχους από κάποιο τραγούδι. Για να συνεισφέρεις και εσύ, μπορείς να γίνεις μέλος σε αυτή τη σελίδα.

 

FIREFOX,YOUTUBE,LAST.FM,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home