Μάθε ποιοι φίλοι στο Facebook είναι κοντά σου

Νέο εργαλείο Nearby friends έρχεται στο Facebook.

Deasy @ 23.04.2014
Μάθε ποιοι φίλοι στο Facebook είναι κοντά σου

Ένα νέο εργαλείο έρχεται να προστεθεί στο Facebook μέσα στις επόμενες εβδομάδες, μέσω του οποίου θα μπορείτε να γνωρίζετε ποιοι φίλοι είναι στην κοντινή περιοχή σας και αναλόγως νας μοιράζεστε σκέψεις, συμβουλές π.χ. για ένα εστιατόριο που έχετε επισκεφθεί ή να κανονίζετε ένα ραντεβού τελευταίας στιγμής μαζί τους.

Το εργαλείο έρχεται με το όνομα nearby friends και κάθε χρήστης θα μπορεί (αν θέλει) να το ενεργοποιήσει στο κινητό του. Εφόσον το έχει ενεργοποιημένο, ο κύκλος των φίλων του (που επίσης το έχει ενεργοποιήσει) αλλά και ο ίδιος θα είναι σε θέση να γνωρίζουν τη θέση του ή οποιουδήποτε άλλου από την… παρέα, κάθε φορά που καθένας από αυτούς βρίσκεται στην κοντινή γεωγραφική περιοχή. Μάλιστα, η γνωστοποίηση για το ποιοι φίλοι βρίσκονται κοντά θα γίνεται μέσω ειδοποιήσεων, διευκολύνοντας το χρήστη που δεν θα χρειάζεται να ανατρέχει ανά πάσα στιγμή στο άνοιγμα συγκεκριμένου μενού της εφαρμογής του Facebook.

Ανάμεσα στις επιλογές που θα παρέχονται στον κάθε χρήστη είναι να οργανώνει για ποιους από τους κύκλους των φίλων του (ή ποιους συγκεκριμένους φίλους του) θα θέλει να ενημερώνεται, καθώς επίσης και να επεμβαίνει στις ώρες που θα είναι ενεργοποιημένο το συγκεκριμένο εργαλείο.

NEARBY FRIENDS,ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ,ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΘΕΣΗ,FACEBOOK,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home