Αυτά είναι τα 5 νέα χαρακτηριστικά του Youtube Premiun

Αυτά είναι τα 5 νέα χαρακτηριστικά του Youtube Premiun

Το Youtube Premium ξεκίνησε το κυνήγι… συνδρομών, προσθέτοντας 5 επιπλέον χαρακτηριστικά, για να προσελκύσει ακόμη περισσότερους χρήστες.  Από ότι φαίνεται η διακοπή των εκνευριστικών σε όλους διαφημίσεων δεν αρκεί…

Αναλυτικότερα, οι συνδρομητές του YouTube Premium μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν το σύστημα σειράς των βίντεο (ουρά αναπαραγωγής) σε smartphone και tablet. Πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό που θα είναι αρχικά διαθέσιμο για όλους από τη desktop έκδοση του Youtube, ενώ μόνο στους premium συνδρομητές από την εφαρμογή. Όπως υποδηλώνει το όνομα, οι χρήστες μπορούν να δημιουργούν μια ουρά βίντεο προς αναπαραγωγή, να προσθέτουν νέα, αλλά και να αλλάζουν τη σειρά.

Ακόμη, τα Premium μέλη μπορούν να φιλοξενήσουν συνεδρίες Google Meet, όπου όλοι οι συμμετέχοντες, ανεξάρτητα από το αν είναι χρήστες Premium ή δωρεάν, θα παρακολουθούν μαζί βίντεο στο YouTube. Μέχρι στιγμής η συγκεκριμένη λειτουργία ήταν διαθέσιμη μόνο μέσω Meet Live Sharing σε συσκευές Android και θα ενεργοποιηθεί τις επόμενες εβδομάδες και στο FaceTime του iOS, μέσω του SharePlay.

Μια επιπλέον αλλαγή που έρχεται είναι η δυνατότητα παρακολούθησης βίντεο στο YouTube από το σημείο παύσης, ακόμη κι από διαφορετική συσκευή. Αν δηλαδή ένας χρήστης ξεκίνησε να βλέπει ένα βίντεο από το κινητό του, μπορεί να συνεχίσει να το παρακολουθεί από το tablet.

To τέταρτο νέο χαρακτηριστικό που θα δούμε σύντομα είναι η ενημερωμένη κατηγορία Smart Downloads, όπου θα προσθέτει αυτόματα στη λίστα προτεινόμενα βίντεο, για να μπορεί κανείς να τα παρακολουθήσει offline. Αυτό θα βοηθήσει πολλούς χρήστες, πχ όσους ξέχασαν να κατεβάσουν βίντεο για την πτήση τους.

Τέλος, μέσα στις επόμενες εβδομάδες το Youtube θα παρέχει στα μέλη Premium που χρησιμοποιούν συσκευές iOS, μια έκδοση για παρακολούθηση βίντεο στα 1080p HD.

YOUTUBE PREMIUM,ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home