Προβλεπόμενα το νέο iPhone στις 10 Σεπτεμβρίου

Η Apple έστειλε προσκλήσεις για τη συγκεκριμένη ημερομηνία επιβεβαιώνοντας τις φήμες

Προβλεπόμενα το νέο iPhone στις 10 Σεπτεμβρίου

Ένα από τα σημεία που λάτρευαν πολλοί στην Apple ήταν ότι δεν είχε διαρροές. Πλέον, όμως, η αμερικανική εταιρεία δείχνει να είναι …προβλεπόμενη και οι φήμες που βγαίνουν να επιβεβαιώνονται. Έτσι, η φήμη ότι η επόμενη μεγάλη εκδήλωση θα είναι στις 10 Σεπτεμβρίου επιβεβαιώθηκαν με την Apple να στέλνει προσκλήσεις με το μήνυμα να είναι «Αυτό θα κάνει την ημέρα όλων πιο φωτεινή» (This should brighten everyday’s day).

Οι φήμες κάνουν λόγο για τον διάδοχο του iPhone 5, το οποίο είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα λέγεται iPhone 5S και από το μήνυμα περί …φωτεινότητας, μάλλον θα υπάρξει, όπως έχει διαρρεύσει, και εκδοχή σε χρυσό χρώμα. Πιθανότατα, θα το λατρέψουν οι κάτοικοι της Μέσης Ανατολής. Από πλευράς χαρακτηριστικών, περιμένουμε μία βελτιωμένη έκδοση του iPhone 5 με έμφαση στα χαρακτηριστικά της κάμερας, όπου ο ανταγωνισμός έχει αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα.

Επίσης, η έτερη φήμη που είναι και πιο ενδιαφέρουσα κάνει λόγο για ένα φθηνό iPhone, ονόματι 5C, το οποίο, πάντως, δεν αποκλείεται να είναι πρακτικά το iPhone 5 με λίγο χειρότερη ποιότητα κατασκευής και τιμή κάτω από τα 400 ευρώ. Είπαμε, ο ανταγωνισμός έχει βελτιωθεί σημαντικά.

Φυσικά, θα δούμε και το iOS 7 και ευελπιστούμε ότι ο Τιμ Κουκ και η ομάδα του θα έχουν και κάποια έκπληξη, όπως π.χ. ένα έξυπνο ρολόι. Περιμένουμε πάντως να δούμε βελτιωμένες εκδόσεις του iPad.

Πάντως, το πιο ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι τα iPhone 5S και 5C αναμένονται να είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα στις 20 Σεπτεμβρίου.

IPHONE,APPLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home