Ελληνικά στο «Βιβλίο με τα ξόρκια»

Ο πρώτος τίτλος για το Wonderbook, που συνδυάζει την τεχνολογία “Augmented Reality” με το χειριστήριο PlayStation Move, θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα.

Deasy @ 16.10.2012
Ελληνικά στο «Βιβλίο με τα ξόρκια»

Μέσα στον επόμενο μήνα θα κυκλοφορήσει πλήρως εξελληνισμένος, ο πρώτος τίτλος για το Wonderbook, το «Βιβλίο με τα ξόρκια», σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας. Η μεταφορά του παιχνιδιού σε ελληνικό περιβάλλον περιλαμβάνει εκτός από την ελληνική εκφώνηση, και μεταφρασμένο μενού και οδηγίες, καθιστώντας το πιο εύχρηστο και εύκολο για τους Έλληνες παίκτες όλων των ηλικιών.

To «Wonderbook: Το Βιβλίο με τα Ξόρκια» αναπτύχθηκε από τα SCE London Studios σε συνεργασία με τη J.K. Rowling και είναι ο πρώτος τίτλος που θα αξιοποιεί το νέο, επαναστατικό περιφερειακό του PlayStation 3, Wonderbook. Πρόκειται επίσης, για τον πρώτο «καρπό» της συνεργασίας της Sony με το Pottermore, τη μοναδική και ελεύθερα προσβάσιμη ιστοσελίδα της J.K. Rowling, που συγκροτεί μια συναρπαστική online εμπειρία με άξονα την ανάγνωση της ιδιαίτερα επιτυχημένης σειράς βιβλίων Harry Potter.

SONY PLAYSTATION,SONY,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home