Fweebi: δείτε τις προσφορές που σας ενδιαφέρουν εκεί που βρίσκεστε

Deasy @ 18.03.2012

Διαθέσιμο και σε Android είναι πλέον το Fweebi, μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εφαρμογή για smartphones, η οποία δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να εντοπίσει εύκολα και γρήγορα τις προσφορές που κάνουν τα αγαπημένα του προϊόντα και καταστήματα οπουδήποτε και αν βρίσκεται. Η εφαρμογή είναι ήδη διαθέσιμη για iPhone.

Ουσιαστικά, το Fweebi προσφέρει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να ενημερώνονται για τις διαθέσιμες προσφορές μέσα από το κινητό τους, όπου και αν βρίσκονται ώστε να κάνουν έξυπνες αγορές και να γλυτώνουν χρήματα.

Το Fweebi δίνει πολλές δυνατότητες παραμετροποίησης, καθώς ο χρήστης μπορεί να επιλέξει τις κατηγορίες ή τα brands που θέλει να λαμβάνει ενημέρωση. Επίσης, επιλέγει τηντην περιοχή που θέλει να ψωνίσει και βρίσκει τις προσφορές που υπάρχουν κοντά του μέσα από διαδραστικούς χάρτες. Ακόμη, μπορεί να αποθηκεύσι τα αγαπημένα του brands ή καταστήματα για γρήγορη πρόσβαση και ενημέρωση όποτε έχουν νέες προσφορές ή προωθητικές ενέργειες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα το Fweebi έχει περισσότερα από 11.000 downloads στο iPhone, πάνω από 10.000 facebook fans και περισσότερα από 180.000 συνολικά offer views.

Το Fweebi συνεργάζεται αυτή τη στιγμή με περισσότερα από 60 μεγάλα brands της ελληνικής αγοράς όπως: AB Vassilopoulos, Allou Fun Park, Bo Concept, Body Talk, By Nature, Danaos Cinemas, Dominos Pizza, Everest, Evripides Bookstores, Factory Outlet, Flocafe, Frozenwave, GBK, Germanos, Goodys, G&G Home, Hilton, Holmes Place, Ianos Book Stores, IKEA, Intersport, La Pasteria, Καλογήρου, Haralas, Nine West, All About Shoes, Λητώ, Neokatoikein, Nespresso, Notos Galleries, Notos Home, Olympic, Pita Pan, Plaisio, Pizza Fun, Prasino Bio Market, Public, Simply Burgers, Starbucks, Ster Cinemas, T.G.I. Friday’s, The Body Shop, Viva Vida, Vodafone, Wagamama….κ.λ.π

Στους επιχειρηματίες, το Fweebi προσφέρει ένα συμπληρωματικό κανάλι επικοινωνίας των προωθητικών τους ενεργειών πέρα από τα παραδοσιακά κανάλια. Μέσα από την πλατφόρμα του Fweebi τα brands μπορούν να προσφέρουν ολοκληρωμένες ψηφιακές υπηρεσίες marketing που τους βοηθούν να δημιουργήσουν επιτυχημένες προωθητικές ενέργειες σε όλα τα ψηφιακά κανάλια: τα smartphones, το Internet και τα social media.

MOBILE APPLICATION,ANDROID,IOS,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home