Samsung Galaxy XCover 6 Pro: Σχεδιασμένο για να αντέχει τα crash test της καθημερινότητάς σας

Advertorial @ 30.08.2022
Samsung Galaxy XCover 6 Pro: Σχεδιασμένο για να αντέχει τα crash test της καθημερινότητάς σας

Αναμφίβολα ο χώρος εργασίας όλων μας δεν είναι ένα γραφείο. Μια καθιστική δουλειά σε ένα εταιρικό περιβάλλον. Εναερίτες, σώματα ασφάλειας, τεχνικοί, ταχυμεταφορείς, υπάλληλοι σε βιομηχανικές μονάδες, είναι μόνο μερικά παραδείγματα συνανθρώπων μας η επαγγελματική καθημερινότητα των οποίων περιλαμβάνει διαρκή κίνηση και αντίξοες συνθήκες, ίσως σε δύσβατα σημεία και περιοχές. Αυτές οι ειδικές ανάγκες απαιτούν και ειδικές συσκευές, που μπορούν να ανταποκριθούν, που μπορούν να αντέξουν ακόμη και σε απαιτητικές συνθήκες. Συσκευές που δεν θα προσφέρουν λιγότερο σε παραγωγικότητα και ψυχαγωγία, αλλά θα μπορούν να αντέξουν τα crash tests σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους.

Ένα τέτοιο smartphone, είναι και το Galaxy XCover 6 Pro. Ικανό να καλύψει τις εργασιακές ανάγκες, συνώνυμο της ασφάλειας και της παραγωγικότητας. Ένα τηλέφωνο που δίνει στους επαγγελματίες την αυτοπεποίθηση να πραγματοποιούν τις εργασίες τους, έχοντας μόνιμα πλάι τους ένα πολύτιμο τεχνολογικό σύντροφο.

 

Εντυπωσιακή οθόνη σε κάθε συνθήκη

Βρεγμένα χέρια, δερμάτινα γάντια, πολύ φωτεινές συνθήκες; Κανένα πρόβλημα, η οθόνη του Galaxy XCover6 Pro μπορεί να ανταποκριθεί στις δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν σε μια τέτοια καθημερινότητα. Ναι, τα δάχτυλά σου μπορεί να είναι βρεγμένα, αλλά η οθόνη του νέου smartphone θα ανταποκριθεί στις εντολές σου. Αν πάλι φοράς γάντια, εκεί που όλα τα υπόλοιπα κινητά σταματούν να ανταποκρίνονται, το Galaxy XCover6 Pro «υπακούει» και συνεχίζει να είναι λειτουργικό, διευκολύνοντας τις ανάγκες επικοινωνίας και όχι μόνο*. Αντίστοιχη έμφαση έχει δώσει η Samsung ώστε η οθόνη και η απεικόνιση που προσφέρει να μην επηρεάζεται από το επίπεδο του φωτισμού του περιβάλλοντος. Είτε εργάζεστε σε σημεία που ο φωτισμός είναι ελάχιστος, είτε βρίσκεστε σε εξωτερικό χώρο τις πιο φωτεινές ώρες της ημέρας, το Galaxy XCover6 Pro προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία θέασης.

Μαζί με όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά, η μεγάλη οθόνη 6,6 ιντσών του Galaxy XCover6 Pro υπόσχεται την απαραίτητη επιφάνεια, αλλά και την υψηλή τεχνολογία. Ανάλυση FHD+, ρυθμός ανανέωσης 120Hz, υπόσχονται μια ξεχωριστή εμπειρία στην παρακολούθηση video, στο gaming και βέβαια σε κάθε βήμα της πλοήγησης σας στις εφαρμογές και λειτουργίες του τηλεφώνου.

 

Φτιαγμένο για τα δύσκολα

Μια απότομη κίνηση που «στοίχισε» ακριβά, μια ξαφνική πτώση στο νερό, ένας λάθος χειρισμός που οδήγησε στην πτώση του κινητού σε μια σκληρή επιφάνεια είναι σενάρια που έχει λάβει υπόψη της η Samsung στην κατασκευή του Galaxy XCover6 Pro. Για αυτό και εξόπλισε τη νέα της συσκευή με τον υψηλό δείκτη ανθεκτικότητας που ανταποκρίνεται σε διεθνή standards. To σκληροτράχηλο Galaxy XCover6 Pro διαθέτει πιστοποίηση IP68** για την αντοχή του στο νερό και τη σκόνη, όπως και πιστοποίηση ποιότητας ανθεκτικότητας MIL-STD 810H***.

Οι άνθρωποι της Samsung έχουν λάβει υπόψη τους μια ακόμα παράμετρο. Τους επαγγελματίες που λόγω της πολύωρης εργασίας τους σε εξωτερικό χώρο ίσως να μην έχουν πρόσβαση σε πρίζα για τη φόρτιση της συσκευής σε περίπτωση ανάγκης. Έτσι εκτός από την υψηλή αυτονομία που προσφέρει, το Galaxy XCover6 Pro παρέχει και τη δυνατότητα αλλαγής της μπαταρίας, εξασφαλίζοντας έτσι extra χρόνο ζωής για τη συσκευή σας.

 

Barcode scanner και υψηλό επίπεδο ασφάλειας

Το Galaxy XCover6 Pro «κρύβει» και άλλες εκπλήξεις για κάθε επαγγελματική ομάδα, διευκολύνοντας την παραγωγικότητα των εργαζομένων, αλλά και των επιχειρήσεων. Με το Knox Capture το νέο τηλέφωνο της Samsung μεταμορφώνεται σε ένα barcode scanner, χωρίς να χρειάζεται να έχει κάποιος μαζί του μια ξεχωριστή, δεύτερη συσκευή.

Με μια απλή σάρωση φωτογραφίας όχι μόνο καταγράφονται τα δεδομένα, αλλά ενσωματώνονται αυτόματα και στις εφαρμογές της επιχείρησης που εργάζεστε. Και από τη στιγμή που έχετε μαζί σας μια συσκευή με ευαίσθητα επαγγελματικά δεδομένα, χρειάζεστε και αυξημένο επίπεδο ασφάλειας. Αυτό έρχεται να προσφέρει το πακέτο Galaxy Enterprise Edition, παρέχοντας πολλές επιλογές, υψηλό έλεγχο και ασφάλεια. Μεταξύ άλλων, το Galaxy Enterprise Edition  προσφέρει προστασία από απειλές , καθώς και έως πέντε χρόνια ενημερώσεις ασφάλειας, δημιουργώντας ένα «τοίχο» για τυχόν προσπάθειες μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης που θα επιχειρήσει κάποιος στο τηλέφωνο σας.

 

Ένα σύγχρονο smartphone υψηλών απαιτήσεων

H απάντηση σε όλες τις παραπάνω εξεζητημένες ανάγκες δε σημαίνει ότι η Samsung έχει παραλείψει να ανταποκριθεί και στις κύριες απαιτήσεις που έχει ένας σύγχρονος χρήστης. Αντίθετα, το Galaxy XCover6 Pro είναι ένα προηγμένο smartphone, με όλες τις σύγχρονες λειτουργίες και εξοπλισμό.

Η γρήγορη σύνδεση και επικοινωνία διασφαλίζεται από την πλήρη υποστήριξη των 5G δικτύων, αλλά και του standard WiFi 6E, ενώ τα 6GB της RAM, με τον οκταπύρηνο επεξεργαστή προσφέρουν όλη την απαραίτητη ισχύ για μια απρόσκοπτη εμπειρία. Το Galaxy XCover6 Pro καλύπτει με επάρκεια και τις φωτογραφικές σας ανάγκες χάρη στη διπλή κύρια κάμερα, ανάλυσης 50MP και 8ΜΡ για κάθε μία, αντίστοιχα. Ομοίως και σε επίπεδο αποθηκευτικού χώρου, προσφέροντας 128GB ενσωματωμένης μνήμης, αλλά και δυνατότητα επέκτασης με κάρτα microSD, χωρητικότητας έως 1TB.

Φτιαγμένο για να αντέχει, να είναι ασφαλές και παραγωγικό, το Galaxy XCover6 Pro αποτελεί μια εξαρετική πρόταση στην ελληνική αγορά. Ένα smartphone υψηλών προδιαγραφών και ειδικών απαιτήσεων.

 

*Το άγγιγμα κάτω από το νερό δεν είναι διαθέσιμο. Αποκρίνεται στο άγγιγμα από δερμάτινα γάντια πιο λεπτά από 2 mm. Βασίζεται σε αποτελέσματα εσωτερικών εργαστηριακών δοκιμών. Η απόκριση στην αφή μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το υλικό και το πάχος των γαντιών καθώς και άλλες καιρικές συνθήκες.

**Πιστοποίηση IP68: Αδιάβροχο σε έως και 1,5 μέτρο γλυκού νερού για έως και 30 λεπτά και προστατευμένο από σκόνη, βρωμιά και άμμο.

***Το MIL-STD 810H είναι μια τυποποιημένη μορφή δοκιμών που σχεδιάστηκε από τον στρατό των ΗΠΑ για την ακριβή αξιολόγηση των περιορισμών της συσκευής.

Πιστοποίηση MIL-STD 810H: Ύψος, Υγρασία, Βύθιση, Ομίχλη αλατιού, Σκόνη, Δόνηση, Πτώση κ.λπ.


Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε


SMARTPHONES,SAMSUNG GALAXY XCOVER6 PRO,SAMSUNG,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home