Ευέλικτοι λογαριασμοί από τη Revolut με επιτόκιο έως 3,73%

Ευέλικτοι λογαριασμοί από τη Revolut με επιτόκιο έως 3,73%

Τη δυνατότητα δημιουργίας αποταμιευτικού λογαριασμού με κυμαινόμενα ημερήσια επιτόκια έως και 3,73% προσφέρει η Revolut στους Έλληνες πελάτες της.

Οι «Ευέλικτοι λογαριασμοί» απευθύνονται σε υφιαστάμενους και νέους πελάτες της Revolut, παρέχοντάς τους τη δυνατότητα κατάθεσης και ανάληψης κεφαλαίων ανά πάσα στιγμή, αλλά και τόκους που καταβάλλονται καθημερινά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι Ευέλικτοι Λογαριασμοί επενδύουν τα κεφάλαια των πελατών σε αμοιβαία κεφάλαια χρηματαγοράς (τύπου ΜΚΑΕ) χαμηλής μεταβλητότητας και κεφάλαια υψηλής διαφοροποίησης, τα οποία αποτελούν μία ανταγωνιστική εναλλακτική λύση για όσους επιθυμούν σταθερές αποδόσεις ή θέλουν να προστατεύσουν τις αποταμιεύσεις τους από τον πληθωρισμό, με χαμηλότερο αναμενόμενο κίνδυνο σε σύγκριση με εναλλακτικές επενδύσεις.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι «το κεφάλαιό σας μπορεί να διακινδυνεύσει μόνο στην απίθανη περίπτωση μείωσης της ΚΑΕ του αμοιβαίου κεφαλαίου, αρνητικής μεταβολής της ετήσιας απόδοσης ή σε περίπτωση αθέτησης των υποχρεώσεων της Fidelity ή της Revolut Securities Europe UAB». Επιπρόσθετα, γίνεται αναφορά ότι παρόλο που το σύστημα προστασίας καταθέσεων δεν ισχύει για το προϊόν αυτό, κάθε πελάτης υπάγεται στο σύστημα ασφάλισης επενδυτών.

Οι Ευέλικτοι Λογαριασμοί παρέχονται σε συνεργασία με την Fidelity International, κορυφαίο διαχειριστή κεφαλαίων στην παγκόσμια αγορά.

 

Πώς «ανοίγω ένα ευέλικτο λογαριασμό»

Οι πελάτες της Revolut που επιθυμούν να επενδύσουν σε έναν Ευέλικτο Λογαριασμό μπορούν να το κάνουν με απλό τρόπο μέσω της εφαρμογής και της λειτουργίας «Αποταμιεύω». Η εφαρμογή προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ τριών βασικών νομισμάτων, ευρώ, λίρας Αγγλίας και δολαρίου ΗΠΑ. Επιπλέον, παρέχεται η δυνατότητα ταυτόχρονης διατήρησης πολλαπλών ευέλικτων λογαριασμών.

Διευκρινίζεται ότι τα επιτόκια ποικίλλουν ανάλογα με το νόμισμα και το πρόγραμμα συνδρομής του πελάτη στην Revolut. Με βάση τη σημερινή ημέρα (18/9/2023), τα ισχύοντα επιτόκια είναι τα εξής:

Για EUR στο 2,88%, για GBP στο 4,12% και για USD στο 3,94% για πελάτες Standard

Για EUR στο 3,03%, για GBP στο 4,37% και για USD στο 4,19% για πελάτες Plus

Για EUR στο 3,48%, για GBP στο 4,87% και για USD στο 4,69% για πελάτες Premium

Για EUR στο 3,63%, για GBP στο 5,12% και για USD στο 4,94% για πελάτες Metal

Για EUR στο 3,73%, για GBP στο 5,27% και για USD στο 5,29% για πελάτες Ultra

REVOLUT,ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home