Το Facebook λανσάρει "μπλε" σήμα με συνδρομή

Το Facebook λανσάρει 'μπλε' σήμα με συνδρομή

Ακολουθώντας το παράδειγμα του Twitter, η Meta ανακοίνωσε χθες Κυριακή (!) ότι λανσάρει ένα μπλε σήμα επιβεβαιωμένου λογαριασμου για το Facebook και το Instagram που θα κοστίζει 12 δολάρια τον μήνα για το Web και 15 δολάρια για το iOS (για να καλύψει τη διαφορά που προκύπτει από την προμήθεια που εισπράττει η Apple). Η διάθεση της υπηρεσίας ξεκινά από τη Νέα Ζηλανδία και την Αυστραλία.

Όσοι αποφασίσουν να βάλουν το χέρι στην τσέπη θα έχουν πιο αυξημένη προβολή των δημοσιεύσεών τους σε σχέση με τους κοινούς θνητούς και θα έχουν επίσης άμεση προτεραιότητα πρόσβασης σε υπηρεσίες υποστήριξης.

Θα έχει άραγε αποτέλεσμα μια τέτοια ενέργεια; Αν δούμε την περίπτωση του Twitter που λανσάρισε τη συνδρομητική υπηρεσία του Twitter Blue με πολλές φανφάρες και αρκετή γκρίνια τα αποτελέσματα δεν είναι και τόσο θεαματικά. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε περίπου 15 χώρες σε όλο τον κόσμο, αλλά ο αριθμός των χρηστών που έχουν σπεύσει να εγγραφούν στο Twitter Blue δεν είναι μεγαλύτερος των 200.000, άρα μιλάμε για ψίχουλα από πλευράς εσόδων.

Μπορεί βέβαια το Facebook και το Instagram να τα πάνε καλύτερα. Ιδίως το δεύτερο αν σκεφτείς ότι, όσο και αν κοστίζει, μια υπηρεσία επαλήθευσης μπορεί να βοηθήσει τους influencers να απευθυνθούν σε ένα ευρύτερο κοινό και να βγάλουν (εύκολα) τα λεφτά τους.

FACEBOOK,INSTAGRAM,META,FACEBOOK,META,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home