Πιστοποίηση για το «τέλειο μαύρο» των OLED panels της LG

Deasy @ 11.11.2022
Πιστοποίηση για το «τέλειο μαύρο» των OLED panels της LG

Την πιστοποίηση “Perfect Black” έλαβαν τα OLED panel των οθονών της LG, η οποία πραγματοποιήθηκε από το εργαστήριο διασφάλισης ποιότητας UL Solutions και ισχύει για τα πάνελ OLED της LG 42 - 97 ίντσες.

Τα πάνελ της LG μετρήθηκαν από την UL Solutions σε ένα έντονα φωτισμένο περιβάλλον παρόμοιο με εκείνο που επικρατεί σε ένα σαλόνι στο φως της ημέρας. Σε αυτές τις συνθήκες, τα επίπεδα μαύρου μετρήθηκαν 0,15 nit – περίπου 40% χαμηλότερα από τα τυπικά κριτήρια Perfect Black των 0,24 nit..

Χάρη στην αυτονομία των pixels που μπορούν να ελεγχθούν μεμονωμένα, τα πάνελ OLED της LG ελαχιστοποιούν τη διαρροή φωτός και τις εξωτερικές αντανακλάσεις φωτός, απενεργοποιώντας τα pixel για να επιτύχουν την τέλεια μαύρη και άπειρη αντίθεση, παρέχοντας μια αληθινή εικόνα χωρίς παραμόρφωση ή υπερβολή.

Η πιστοποίηση αναδεικνύει την τεχνολογική πρωτοπορία των οθονών της LG και την ικανότητά τους για ακριβή και φωτεινή εικόνα.

Τα OLED panel κατασκευάζονται από την LG Display -μέλος του Ομίλου LG και κορυφαία εταιρεία στον κόσμο στις τεχνολογίες οθονών- και ενσωματώνονται σε όλες τις κορυφαίες οθόνες της LG Electronics.

LG DISPLAY,ΟΘΟΝΕΣ,LG ELECTRONICS,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home