Συνεχίζεται η σαπουνόπερα του Twitter

Συνεχίζεται η σαπουνόπερα του Twitter

Άλλο ένα επεισόδιο στο αμφίβολης ποιότητας σίριαλ σχετικά με την εξαγορά του Twitter από τον Elon Musk παίχτηκε πριν από λίγες ώρες, με τον δισεκατομμυριούχο να απειλεί και πάλι με υπαναχώρηση από τη συμφωνία των 44 δισ. δολαρίων.

Με επιστολή του προς την εταιρεία ο Musk επανέλαβε το αίτημά του για την παροχή πληροφοριών σχετικά με το ποσοστό των ψεύτικων λογαριασμών που λειτουργούν στο κοινωνικό δίκτυο. Η μη παροχή των σχετικών στοιχείων, υποστηρίζει ο Musk, αποτελεί παράβαση των όρων της μεταξύ τους συμφωνίας.

Οι επενδυτές δεν έδειξαν να ενθουσιάζονται με τη συνεχιζόμενη διένεξη και έστειλαν τη μετοχή του Twitter στα 38 δολάρια, όταν ο Musk συμφώνησε να πραγματοποιήσει την εξαγορά με τίμημα 54,2 δολάρια ανά μετοχή.

Το Twitter προσπαθεί να δείξει πως όλα βαίνουν καλώς και σε ανακοίνωσή του αναφέρει πως δίνει πληροφορίες στον Musk με στόχο την ολοκλήρωση της συμφωνίας. Κάποιοι αναλυτές υποστηρίζουν πως ο επικεφαλής της Tesla και της SpaceX προσπαθεί να πετύχει αναθεώρηση της αρχικής συμφωνίας και να προχωρήσει στην εξαγορά σε χαμηλότερο τίμημα. Άλλοι, πάλι, εκτιμούν πως ο Musk απλώς άλλαξε γνώμη και ψάχνει έναν εύσχημο τρόπο για να ακυρώσει τη συμφωνία.

TWITTER,ELON MUSK,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home