Βολές κατά της Skroutz λόγω λουκέτου σε online κατάστημα

Deasy @ 14.04.2022
Βολές κατά της Skroutz λόγω λουκέτου σε online κατάστημα

Όχι και τις καλύτερες στιγμές της ζει τις τελευταίες ώρες η Skroutz μετά την εξαφάνιση καταστήματος που περιλαμβανόταν στο γνωστό marketplace.

Η αναστολή λειτουργίας του καταστήματος 365shop άφησε ξεκρέμαστους αρκετούς πελάτες που είχαν βάλει παραγγελίες σε αυτό και είχαν είτε πραγματοποιήσει αγορές με χρεωστική και πιστωτική κάρτα είτε είχαν προχωρήσει σε κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Ο αριθμός των πελατών δεν έχει γίνει γνωστός, ενώ υπήρξαν σχετικές δημοσιεύσεις στο Twitter και χρησιμοποιώντας το hashtag #cancel_skroutz.

Η Skroutz σημειώνει σε σχετική της ανακοίνωση πως «δεν διαμεσολαβεί στις αγορές μεταξύ του καταναλωτή και του ηλεκτρονικού καταστήματος, δεν εκπροσωπεί ούτε υποκαθιστά οποιοδήποτε εμπορικό κατάστημα παρά μόνο για τις παραγγελίες οι οποίες πραγματοποιούνται μέσω της υπηρεσίας Skroutz Marketplace».

Οσοι έκαναν αγορές από το 365Shop και πλήρωσαν με χρήση κάρτας μπορούν να αποζημιωθούν για το σύνολο του κόστους της παραγγελίας τους από την εκδότρια τράπεζα της κάρτας μέσω της διαδικασίας αμφισβήτησης συναλλαγής.

«Για όλους όσοι ολοκλήρωσαν την αγορά τους μέσω τραπεζικής κατάθεσης, στο πλαίσιο της παροχής της βέλτιστης δυνατής εμπειρίας ηλεκτρονικών αγορών, θα αποζημιωθούν με την μορφή κουπονιού - ίσης αξίας με εκείνη της παραγγελίας τους - μέσω του Skroutz Marketplace» αναφέρει η Skroutz.

Σύμφωνα με στοιχεία που είναι διαθέσιμα στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο, η επίμαχη εταιρεία είχε ιδρυθεί το 2019 και είχε έδρα στην Κατερίνη. Τον περασμένο Φεβρουάριο ο αρχικός ιδιοκτήτης της εταιρείας προχώρησε στη μεταβίβασή της σε νέο πρόσωπο, το οποίο ανέλαβε και τον ρόλο του διαχειριστή, ενώ η έδρα της εταιρείας μεταφέρθηκε στον Διόνυσο Αττικής.

Σε σχετικές συζητήσεις στο φόρουμ του Insomnia.gr, γίνεται αναφορά για 50 παραγγελίες την εβδομάδα που λάμβανε το συγκεκριμένο κατάστημα, ενώ τα πρώτα μηνύματα σχετικά με το 365Shop είχαν κάνει την εμφάνισή τους στο φόρουμ από τις 7 Απριλίου.

SKROUTZ.GR,ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home