Στους ιδιοκτήτες τους τα πρώτα "γερμανικά" Tesla

Στους ιδιοκτήτες τους τα πρώτα 'γερμανικά' Tesla

Την παράδοση οχημάτων που κατασκευάζονται από το μεγάλο εργοστάσιο παραγωγής στη Γερμανία ξεκίνησε η Tesla, η οποία παρέδωσε τα πρώτα 30 αυτοκίνητα στους ιδιοκτήτες τους.

Μάλιστα, η εταιρεία για να γιορτάσει τη σημαντική αυτή στιγμή στη λειτουργία του εργοστασίου πραγματοποίησε ειδική εκδήλωση στην οποία συμμετείχαν οι 30 πελάτες και οι οικογένειές τους, ενώ το παρόν έδωσαν τόσο ο επικεφαλής της Tesla, Ίλον Μασκ όσο και ο Γερμανός καγκελάριος, Όλαφ Σολτς. Άλλωστε, το γερμανικό gigafactory αποτελεί μια τεράστιας σημασίας επένδυση για την εταιρεία, αλλά και τη γερμανική οικονομία, συνεισφέροντας στην παρούσα φάση 3.500 θέσεις εργασίας και στην πλήρη λειτουργία του έως και 12.000.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Ίλον Μασκ έκανε γνωστό ότι η εταιρεία θα προχωρήσει (πιθανότατα) μέσα στην επόμενη χρονιά στο δοκιμαστικό λανσάρισμα του software πλήρους αυτόνομης οδήγησης στην Ευρώπη. Αιτιολογώντας την καθυστέρηση σε σχέση με τις ΗΠΑ ανέφερε ότι η πλήρης αυτόνομη οδήγηση στην Ευρώπη έχει δυσκολίες και χρειάζεται πολλή δουλειά για τη διαχείριση των διαφορετικών συνθηκών που επικρατούν στους δρόμους, από κράτος σε κράτος.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ,ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ,TESLA,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home