Μπέζος – Μασκ σε κόντρα δισεκατομμυρίων για τη Σελήνη

Μπέζος – Μασκ σε κόντρα δισεκατομμυρίων για τη Σελήνη

Μετά την ανοικτή αντιπαράθεση μεταξύ Facebook και Apple σειρά παίρνει η κόντρα του Ίλον Μασκ με τον Τζεφ Μπέζος που έχει πάρει και προσωπικό χαρακτήρα.

Η Blue Origin, η εταιρεία διαστημικών αποστολών του Μπέζος, κατέθεσε προσφυγή στην οποία υποστηρίζει πως η NASA κακώς προτίμησε την SpaceX για την επόμενη αποστολή στη Σελήνη. Στο Γενικό Λογιστήριο των ΗΠΑ, που θα εξετάσει το θέμα, έχει κατατεθεί μία ακόμα προσφυγή από την Dynetics για τον ίδιο λόγο.

Το θέμα δεν είναι όμως μόνο η προσφυγή. Ο Μασκ πήγε (για άλλη μια φορά) στο Twitter και έγραψε ένα σαρκαστικό tweet “Can’t get it up (to orbit) lol” που σε όσο το δυνατόν πιο κόσμια ελληνικά μπορεί να αποδοθεί ως «χα χα, δεν μπορεί να το σηκώσει (σε τροχιά)».

 

Σε σοβαρότερο τόνο, η Washington Post -η οποία ανήκει στον Μπέζος- αναφέρει πως η απόφαση της NASA να αναθέσει αποκλειστικά στην SpaceX ήταν μια ντροπιαστική εξέλιξη για τον Μπέζος. O Μασκ ανέφερε σε γραπτή του δήλωση στην εφημερίδα πως η προσφορά της Blue Origin ήταν πάρα πολύ ψηλή, διπλάσια από αυτή της SpaceX. Νομίζω πως ο Μπέζος χρειάζεται να ασχοληθεί αποκλειστικά με την Blue Origin για να είναι επιτυχημένη. Ειλικρινά ελπίζω να το πράξει». Σίγουρα πιο ευγενής σε σχέση με το tweet του.

JEFF BEZOS,ELON MUSK,SpaceX,BLUE ORIGIN,ΔΙΑΣΤΗΜΑ,NASA,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home