Φήμες για ενδιαφέρον του Netflix για τη σειρά «Έτερος Εγώ»

Φήμες για ενδιαφέρον του Netflix για τη σειρά «Έτερος Εγώ»

Σε επαφές με το Netflix φέρεται να βρίσκεται η Cosmote TV με το Netflix για την ένταξη της σειράς «Έτερος Εγώ» στον κατάλογο περιεχομένου της μεγάλης πολυεθνικής πλατφόρμας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της τηλεοπτικής εκπομπής του Star «Στην φωλιά των ΚουΚου», οι επαφές των δύο πλευρών φέρονται να είναι σε καλό και προχωρημένο στάδιο, σημειώνοντας ότι το Netflix ακολουθεί πέντε στάδια έγκρισης για το περιεχόμενο που ανεβαίνει στην πλατφόρμα του με την ελληνική σειρά (πρώτος και δεύτερος κύκλος) να καλύπτει σίγουρα τις παραμέτρους της αισθητικής, της απόδοσης από τεχνική άποψη και της ποιότητας.

Από την πλευρά της Cosmote δεν επιβεβαιώνονται οι συζητήσεις των δύο πλευρών, ωστόσο πληροφορίες μας θέλουν την Cosmote TV να έχει επαφή όχι μόνο με το Netflix αλλά και με άλλη πολυεθνική πλατφόρμα, με το ενδιαφέρον να μην περιορίζεται μάλιστα μόνο στο Έτερος Εγώ. Αν ισχύει η συγκεκριμένη πληροφορία, το διεθνές ενδιαφέρον ενδεχομένως να αφορά και τη νέα σειρά μυθοπλασίας της Cosmote TV, με τίτλο «42 βαθμοί Κελσίου», η οποία αναμένεται να προβληθεί μέσα από την ελληνική πλατφόρμα μέσα στο επόμενο διάστημα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τόσο το Netflix όσο και οι άλλες μεγάλες διεθνείς πλατφόρμες δεν έχουν εντάξει μέχρι στιγμής ελληνικό περιεχόμενο στον κατάλογό τους. Ωστόσο, υπενθυμίζουμε ότι πριν από επτά μήνες η Apple TV απέκτησε τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ισραηλινής σειράς Tehran, στην ομάδα παραγωγής της οποίας συμμετείχε και η Cosmote TV, ενώ μόλις το προηγούμενο Φθινόπωρο προβλήθηκε από την Cosmote TV το ντοκιμαντέρ «Κέρος: Το μυστήριο των σπασμένων ειδωλίων», που αποτέλεσε την πρώτη συμπαραγωγή Cosmote TV και National Geographic.

Κινήσεις που μαρτυρούν ότι η Cosmote TV έχει ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας με τις πολυεθνικές τηλεοπτικές πλατφόρμες, μπαίνοντας στο χάρτη διεθνών παραγωγών. Κατά συνέπεια, μια θετική κατάληξη των συζητήσεων για το Έτερος Εγώ με το Netflix ή άλλη πλατφόρμα θα αποτελέσει συνέχεια των βημάτων που πραγματοποιεί η Cosmote TV στο διεθνές περιβάλλον. Τέλος, να προσθέσουμε ότι ο δεύτερος κύκλος της σειράς Έτερος Εγώ παραμένει η πιο δημοφιλής σειρά της Cosmote TV, ένα μήνα μετά την πρώτη της προβολή στις 11 Δεκεμβρίου, ενώ στη σελίδα της iMDB βαθμολογείται με 9 από τους τηλεθεατές που την έχουν παρακολουθήσει.

COSMOTE TV,NETFLIX,COSMOTE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home