Με δύο νέα smartphones κάνει ποδαρικό στο 2020 η Samsung

Παρουσιάστηκαν τα Samsung Galaxy S10 Lite και Note 10 Lite

Με δύο νέα smartphones κάνει ποδαρικό στο 2020 η Samsung

Τα νέα Galaxy S10 Lite και Galaxy Note 10 Lite παρουσίασε σήμερα η Samsung, φέρνοντας καινοτομίες και χαρακτηριστικά των ομώνυμων σειρών σε πιο προσιτές τιμές.

Ειδικότερα, στο Galaxy S10 Lite η Samsung δίνει έμφαση στον τομέα της φωτογραφίας, εξοπλίζοντας τη νέα συσκευή με ένα σύστημα τριών καμερών, που περιλαμβάνουν, μια κύρια ευρυγώνια, μία Ultra Wide και μία Macro μαζί με τον νέο σταθεροποιητή Super Steady OIS. Ο τελευταίος (μέσω της λειτουργίας Super Steady) προσφέρει μεγαλύτερη σταθερότητα για φωτογραφίες και βίντεο δράσης. Από την άλλη πλευρά, η υπερευρυγώνια κάμερα διαθέτει πεδίο προβολής 123 μοιρών, όπως και το ανθρώπινο μάτι, ενώ οι υψηλής ανάλυσης κάμερες μπροστινής και πίσω όψης επιτρέπουν την καταγραφή λεπτομερειών σε καθαρή εστίαση.

Τα τρία χρώματα του Samsung Galaxy S10 Lite.

Στο νέο Galaxy Note 10 Lite η έμφαση δίνεται στον τομέα της παραγωγικότητας, με τη νέα συσκευή να συνδυάζεται με την έξυπνη γραφίδα S Pen. Με την τεχνολογία χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας Bluetooth (BLE), η περιήγηση σε μια παρουσίαση, η επεξεργασία βίντεο και η λήψη μιας φωτογραφίας, γίνονται με ένα απλό κλικ του S Pen. Η εντολή Air Command προσφέρει γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στις λειτουργίες του S Pen. Επιπλέον, η εφαρμογή Σημειώσεις της Samsung καθιστά την καταγραφή σημειώσεων γρηγορότερη και ευκολότερη ακόμα και εν κινήσει με άμεση μετατροπή τους σε κείμενο, για άνετη επεξεργασία και κοινή χρήση.

Επιπλέον, οι δύο συσκευές διαθέτουν αρκετά ακόμα premium χαρακτηριστικά, όπως μεγάλη Infinity-O οθόνη, 6,7 ιντσών, μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας (4500mAh), με δυνατότητα ταχείας φόρτισης, όπως επίσης και το οικοσύστημα εφαρμογών της Samsung, που περιλαμβάνουν τα Bixby, Samsung Health και Call & Message Continuity, ενώ προστατεύονται με την πλατφόρμα ασφαλείας Samsung Knox.

Οι δύο συσκευές θα είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα μέσα στον προσεχή Φεβρουάριο.

SMARTPHONES,SAMSUNG GALAXY NOTE 10 LITE,SAMSUNG GALAXY S10 LITE,SAMSUNG,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home