Έρχεται ο συνδρομητικός Mozilla

Deasy @ 11.06.2019
Έρχεται ο συνδρομητικός Mozilla

Μην τρομάζεις, αυτό δεν σημαίνει πως αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις τον Mozilla (που τον λέμε και Firefox) θα πρέπει σώνει και καλά να πληρώσεις. Αν θέλεις όμως να χρησιμοποιήσεις κάποιες έξτρα υπηρεσίες του, σκέψου το ενδεχόμενο να πληρώνεις γύρω στα 10 δολάρια τον μήνα.

Η εμπλουτισμένη έκδοση που θα είναι διαθέσιμη μόνο με συνδρομή θα περιέχει VPN και χώρο αποθήκευσης σε κάποιο cloud αλλά περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής. Σχετικές δοκιμές είχαν ξεκινήσει από το προηγούμενο φθινόπωρο και όπως όλα δείχνουν κάπου προς τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο η συνδρομητική εκδοχή του Mozilla θα βγει στο κοινό. Ο οργανισμός που βρίσκεται πίσω από τον δημοφιλή browser αναζητά εναλλακτικές πηγές χρηματοδότησης, ώστε να μειώσει την εξάρτησή του από τις μηχανές αναζήτησης (Google και Microsoft βασικά) που πληρώνουν για να κάνεις τις αναζητήσεις σου κατευθείαν από τον browser και όχι από τις σελίδες τους.

Ο οργανισμός διευκρινίζει πως δεν θα χρεώνει για τις υπηρεσίες που ήδη χρησιμοποιείς στον Mozilla browser σου και πως δεν υπάρχει καμία αλλαγή στη φιλοσοφία πίσω από το πρόγραμμα. Για να το πούμε αλλιώς, ο Mozilla θα υπάρχει όπως τον ξέρεις αλλά αν για κάποιο λόγο θέλεις να χρησιμοποιήσεις τις επιπλέον υπηρεσίες του θα πρέπει να πληρώσεις.

MOZILLA,FIREFOX,MOZILLA,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home