Το παράξενο Σαββατοκύριακο του Firefox

Το παράξενο Σαββατοκύριακο του Firefox

Από τα παράξενα αυτού του Σαββατοκύριακου επιλέξαμε να ξεχωρίσουμε τον φθινοπωρινό καιρό (για τον οποίο όμως δεν είμαστε ειδικοί) και το παράξενο bug του Mozilla (για το οποίο είμαστε λιγότερο άσχετοι σε σχέση με τα μετεωρολογικά) που έκανε πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να διερωτώνται τι στο καλό έπαθε το ρημάδι (μας αρέσει, επίσης, να μιλάμε τεχνικά).

Αργά την Παρασκευή -την ημέρα και την ώρα δηλαδή που συμβαίνουν όλα τα στραβά και ανάποδα- και νωρίς το Σάββατο πολλοί χρήστες του δημοφιλούς browser ανέφεραν πως τα add-ons δεν λειτουργούσαν. Βασικά ο Firefox είχε μείνει “γυμνός” από επιπλέον λειτουργίες και αυτό βεβαίως δεν άρεσε σε κανέναν.

Σίγουρα οι μηχανικοί του οργανισμού Mozilla από τον οποίο προέρχεται ο browser πέρασαν ένα ωραίο Σαββατοκύριακο ψάχνοντας την αιτία του λάθους, την οποία βεβαίως και βρήκαν, αλλά δεν ξέρουμε αν ο χρόνος που τους έμεινε ήταν αρκετός για να το γιορτάσουν με μπίρες.

Τέλος πάντων, τέλος καλό και όλα καλά, αν χρησιμοποιείς Firefox εγκατάστησε ή περίμενε να εγκατασταθεί μόνη της η έκδοση 66.0.4 που περιέχει τις σχετικές διορθώσεις.

FIREFOX,MOZILLA,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home