Κάποιος να φυλάει τον Ελον

Deasy @ 30.12.2018
Κάποιος να φυλάει τον Ελον

Κάηκε στον χυλό ο Elon Musk με την ιστορία περί εξόδου της Tesla από το Χρηματιστήριο, ζεματίστηκε και η ίδια η Tesla και τώρα που πέρασε η φουρτούνα φαίνεται πως είπαν να βάλουν κάποιον να έχει τον νου του στον ιδρυτή της εταιρείας.

Ο ιδρυτής της Oracle Larry Ellison και η Kathleen Wilson-Thompson, που δεν είναι πολύ γνωστή στα μέρη μας αλλά έχει μια λαμπρή καριέρα στον χώρο της διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, θα γίνουν μέλη στο Δ.Σ. της Tesla και θα προσέχουν τον πολλές φορές απρόβλεπτο Elon. Βεβαίως υπήρξαν κάποιες αντιδράσεις. Ο Ellison είχε δημοσίως υπερασπιστεί τον Elon για το -βλακώδες θα λέγαμε- tweet του για την Tesla, ενώ και ο ίδιος είχε δεχθεί έντονες κριτικές για τις αμοιβές που λάμβανε από την Oracle.

Αν καταλαβαίνουμε καλά, όλες οι ελπίδες πέφτουν στους ώμους της Wilson-Thompson. Βάσει της συμφωνίας μεταξύ της Tesla και της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ, η εταιρεία θα προχωρήσει επίσης στη σύσταση μιας διεύθυνσης εσωτερικού ελέγχου που θα διασφαλίζει την τήρηση των κανόνων για την εταιρική διακυβέρνηση. Πάντως υπάρχουν αμφιβολίες, αφού ο Ellison έχει αγοράσει τρία εκατ. μετοχές της Tesla και μπορεί να μην είναι τόσο ουδέτερος όσο ίσως θα έπρεπε. Θα το δούμε στο μέλλον αυτό...

TESLA,ELON MUSK,TESLA,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home