Έλεγχος από τη NASA στην SpaceX

Αποτέλεσμα πρόσφατων παραπτωμάτων του Elon Musk.

Έλεγχος από τη NASA στην SpaceX

H εμφάνιση του Elon Musk να καπνίζει μαριχουάνα και να πίνει μερικές γουλιές ουίσκι σε ένα live podcast τον προηγούμενο Σεπτέμβριο ενεργοποίησε όπως φαίνεται τα αντανακλαστικά της αμερικανικής υπηρεσίας διαστήματος. Όπως έγινε γνωστό η NASA από την επόμενη χρονιά ξεκινάει ελέγχους ασφάλειας στις εταιρείες με τις οποίες έχει συμβόλαια, τη SpaceX και την Boeing.

Αν και δεν επιβεβαιώνεται επίσημα ότι ήταν η συμπεριφορά του επικεφαλής της SpaceX η αιτία για αυτούς τους ελέγχους, το ρεπορτάζ της Washington Post επικαλείται πηγές αξιωματούχων που γνωρίζουν το θέμα που έχει προκύψει. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ οι έλεγχοι θα αφορούν οτιδήποτε σχετίζεται ή μπορεί να επηρεάσει την ασφάλεια, σε μια περίοδο που και οι δύο εταιρείες προετοιμάζονται για τις πρώτες τους αποστολές που θα μεταφέρουν ανθρώπους στο διάστημα.

Το δημοσίευμα φιλοξενεί δηλώσεις αξιωματούχου της NASA, o οποίος συνδέει ενδεχόμενες ανάρμοστες συμπεριφορές με την συνολική κουλτούρα του οργανισμού στον οποίο εμφανίζονται, προσθέτοντας ότι καθήκον της NASA είναι να δείχνει στο αμερικανικό κοινό ότι πρώτο μέλημά της είναι η ασφάλεια των αστροναυτών.

SpaceX,NASA,ELON MUSK,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home