Διέρρευσαν τα ονόματα των νέων εκδόσεων του iPhone

Διέρρευσαν τα ονόματα των νέων εκδόσεων του iPhone

Η είδηση έρχεται από το The Verge, όπως και από το AllThings, οι άνθρωποι των οποίων «έσκαψαν» στο site της Apple λίγες ώρες πριν από το event της παρουσίασης των νέων μοντέλων του iPhone, ανακαλύπτοντας μικρά διαμαντάκια. Ουσιαστικά, έλυσαν το γρίφο σχετικά με την ονομασία των νέων μοντέλων, καθώς μέχρι στιγμής υπήρχαν διάφορες φήμες.

Ο καπνός διαλύθηκε λοιπόν και όπως έδειξε η έρευνα των δύο αμερικανικών sites οι νέες εκδόσεις του iPhone θα έχουν τις ακόλουθες ονομασίες:

-          iPhone XS, που λογικά θα είναι η S εκδοχή (όπως συμβαίνει κάθε δύο χρόνια στα μοντέλα της εταιρείας) του περυσινού iPhone X

-          iPhone XS Max, η οποία θα είναι η έκδοση με τη μεγάλη οθόνη των 6,5 ιντσών

-          iPhone XR, μοντέλο που μάλλον θα είναι το πιο προσιτό από τα 3 και θα διαθέτει LCD οθόνη, αντί της ακριβής OLED, που θα έχουν τα προηγούμενα δύο τηλέφωνα. Το μέγεθος της οθόνης θα είναι στις 6,1 ίντσες

Περισσότερες λεπτομέρειες λίγο μετά τις 8 το απόγευμα, όταν και θα ξεκινήσει η εκδήλωση της παρουσίασης. Όσοι θέλουν να την παρακολουθήσουν ζωντανά, μπορούν να το κάνουν από εδώ ή από τον επίσημο λογαριασμό της Apple στο Twitter.

IPHONE,SMARTPHONES,APPLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home