Όλα όσα ήθελες να μάθεις για το ASMR

To trend που κάνει θραύση στο YouTube - Με όσα βίντεο μπορείς να αντέξεις.

Όλα όσα ήθελες να μάθεις για το ASMR

Θέλεις να κοιμηθείς και δεν ξέρεις πώς, έχεις γυρίσει στο σπίτι και είναι τα νεύρα σου πάνω από το κεφάλι, σκέφτεσαι πολύ σοβαρά πως πλησιάζει επικίνδυνα η στιγμή που θα λερώσεις το ποινικό σου μητρώο, ανεξάρτητα τι απ’ όλα αυτά συμβαίνει άνοιξε το YouTube και ψάξε για ASMR video.

H αλήθεια είναι ότι τα ASMR video δεν είχαν πέσει στην αντίληψή μας. Μέχρι πριν λίγες ημέρες, όταν μια φίλη, η Κατερίνα, μας ρώτησε αν έχουμε προσέξει τι συμβαίνει στο YouTube το τελευταίο διάστημα. Αποκάλυψη! Στα συγκεκριμένα video θα δεις αρκετούς ανθρώπους που μιλάνε μπροστά σε ένα μικρόφωνο ιδιαίτερα χαμηλόφωνα, σαν να μιλάνε μόνο σε εσένα και το αυτί σου. Πολλοί χρησιμοποιούν διάφορα αντικείμενα που τα ζουλάνε, τα κουνάνε, τα χαϊδεύουν, τα ξύνουν, τα κουνάνε για να δημιουργήσουν ήχους που έχουν στους περισσότερους ανθρώπους το αποτέλεσμα της χαλάρωσης.

Αυτό είναι και το ASMR. Η αίσθηση που έχεις όταν κάποιος σου χαϊδεύει τα μαλλιά ή την πλάτη, μια ευχάριστη, χαλαρωτική, μπορεί και ερωτική αίσθηση και τα ASMR βίντεο κάνουν θραύση, τόση θραύση που ασχολήθηκε και το New Yorker πρόσφατα μαζί τους.

Τι λες για μία περιήγηση στον κόσμο του ASMR;

Ας αρχίσουμε με την ASMR Darling με βίντεο που έχουν 20,5 εκ. προβολές;

Μετά έχουμε την Ραπουνζέλ του ASMR. Δεν έχει μακριά ξανθιά μαλλιά, είναι καστανή και αντί να βγαίνει στο παράθυρο του πύργου κάθεται μπροστά στο μικρόφωνό της και του κάνει διάφορα, εδώ για παράδειγμα το χτενίζει


Οχι βέβαια δεν είναι κοριτσίστικη υπόθεση, ο Ιγκι Μ. Μάνλεϊ έχει 1,9 εκ. προβολές σε αυτό το βίντεο όπου  ASMRίζει για ένα σφυρί και στο πλάνο του φιγουράρει μια Γκίνες. Τοποθέτηση προϊόντος άραγε;


Δεν είναι πάντα υπόθεση για έναν πρωταγωνιστή. Για παράδειγμα εδώ έχουμε δύο ASMRίστες, τον Όλις και τον Βόρτεξ.

 

Αλλά βασικά εμείς προτιμάμε τα κορίτσια σαν την γλυκιά Pelagea την Πελαγία δηλαδή.

 

Στην Κίνα όμως είδαν τα ASMR βίντεο και δεν τους άρεσαν καθόλου επειδή κατά την υπηρεσία για την αντιμετώπιση της πορνογραφίας τα συγκεκριμένα βίντεο κάνουν ακριβώς αυτό που δεν πρέπει δηλαδή να προωθούν την πορνογραφία. Ολους ντυμένους τους είδαμε εμείς και τελικά μπορεί να μην είναι ASMRίστες αλλά να έχουν απλώς φαρυγγίτιδα.

Φαρυγγίτιδα και 20 εκ. views; Ναι γιατί όχι;

YOUTUBE,CYBERCULTURE,ASMR,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home