Αυτό είναι το νέο Google One

Deasy @ 15.05.2018
Αυτό είναι το νέο Google One

Αν χρησιμοποιείς κάποιες από τις υπηρεσίες της Google γνωρίζεις πως υπάρχουν κάμποσα δωρεάν MB και GB που μπορείς να χρησιμοποιήσεις και πως αν χρειάζεσαι περισσότερα θα πρέπει να πληρώσεις.

Από χθες αυτό το κόστος έγινε χαμηλότερο με το λανσάρισμα του Google One, που ουσιαστικά είναι ένα νέο πακέτο με μικρότερο κόστος για τα MB, GB ή και TB.

Ετσι για να έχεις μια εικόνα, αν θέλεις 200 GB θα σου κοστίσουν 3 δολάρια τον μήνα και αν είσαι από τους ανοικονόμητους που θέλουν χωρητικότητα και άλλη χωρητικότητα, με 10 δολάρια τον μήνα εχεις στη διάθεσή σου 2 ΤΒ.

Θα πεις τώρα πως 2 ΤΒ τι να τα κάνεις πάνω σε ένα σύννεφο και εδώ έρχεται η Google να σου πει να μην ξεχνάς συγγενείς και φιλαράκια, πέντε εκ των οποίων μπορούν να έχουν επίσης πρόσβαση, άρα το κόστος μπορεί να μειωθεί χάρη σε έναν διασυγγενικό ή φιλικό διακανονισμό.

Και αν κολλήσω κάπου γιατρέ μου; Στην περίπτωση προβλημάτων η Google προσφέρει τους Google Experts οι οποίοι θα είναι στη διάθεσή σου δωρεάν. Βεβαίως στις ΗΠΑ θα λειτουργούν 24/7 αλλά σε άλλες χώρες θα είναι διαθέσιμοι σε μια πιο ασύγχρονη μορφή επικοινωνίας, τέλος πάντων η ουσία είναι πως κάποιος θα είναι εκεί να ακούσει τον πόνο σου.

Αν έχεις κάποιο πρόγραμμα στην Google  όπου πληρώνεις για την αποθήκευσή σου είναι πολύ πιθανό να έχεις ήδη ενημερωθεί για το Google One. Αν πάλι δεν πληρώνεις, μπορείς να εγγραφείς στη σχετική σελίδα του Google One και να περιμένεις νέα τους, δεν νομίζουμε πως θα αργήσουν και πάρα πολύ για να επεκτείνουν την υπηρεσία.

GOOGLE APPS-SERVICES,GOOGLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home