Στα μαχαίρια Google με Amazon

Deasy @ 06.12.2017
Στα μαχαίρια Google με Amazon

Google και Amazon δεν διανύουν την καλύτερη φάση των σχέσεών τους, γεγονός που επιβεβαιώνεται από μια χθεσινή κίνηση της πρώτης, η οποία αποφάσισε να μπλοκάρει τη λειτουργία του YouTube από τις συσκευές της δεύτερης. Συγκεκριμένα, η Google αποφάσισε να σταματήσει την υποστήριξη του streaming της υπηρεσίας της για όλη την οικογένεια των προϊόντων Amazon Echo αλλά και του Fire TV.

Αιτιολογώντας την απόφασή της η Google/Alphabet δεν προσποιήθηκε. «H Amazon δεν διανέμει τα προϊόντα μας, όπως το Chromecast ή το Google Home, δεν υποστηρίζει τη λειτουργία της υπηρεσίας Prime Video για τους χρήστες του Google Cast και τον προηγούμενο μήνα σταμάτησε τη διάθεση κάποιων εκ των προϊόντων της Nest (εταιρείας που ανήκει στην Alphabet)» ανέφεραν τα στελέχη της, προσθέτοντας ότι ελπίζουν να υπάρξει σύντομα μια λύση έτσι ώστε να ξεπεραστούν τα προβλήματα.

Στην κίνηση της Google απάντησε με γραπτή δήλωση η Amazon, υποστηρίζοντας ότι η πρώτη “θέτει ένα απογοητευτικό προηγούμενο, παρεμποδίζοντας επιλεκτικά την πρόσβαση των καταναλωτών σε ένα ανοιχτό site”.

YOUTUBE,Amazon Echo,AMAZON FIRE TV,GOOGLE,AMAZON,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home