Ευρυζωνικό Internet στις πτήσεις εντός Ευρώπης από τη Lufthansa

Deasy @ 21.09.2015
Ευρυζωνικό Internet στις πτήσεις εντός Ευρώπης από τη Lufthansa

«Η γερμανική Lufthansa θα αποτελέσει την πρώτη ευρωπαϊκή εταιρεία που θα προσφέρει ευρυζωνικό Internet στους επιβάτες της κατά τη διάρκεια πτήσεων μικρής ή μεσαίας διάρκειας». Με αυτήν τη φράση ξεκινάει η σημερινή ανακοίνωση της γερμανικής εταιρείας, η οποία τοποθετεί το λανσάρισμα αυτών των νέων υπηρεσιών στο επόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι επιβάτες των πτήσεων της Lufthansa εντός της Ευρώπης αλλά και εντός της Γερμανίας θα απολαμβάνουν ευρυζωνικό Internet, χάρη στη συνεργασία της με την Inmarsat. Η τελευταία παρέχει λύσεις πρόσβασης στο Διαδίκτυο μέσω δορυφόρων και η Lufthansa αποτελεί τον πρώτο πελάτη της από τον κλάδο των αεροπορικών εταιρειών.

Ανάμεσα στις υπηρεσίες που θα παρέχονται στους πελάτες θα είναι η αποστολή και λήψη email, η χρήση εφαρμογών, ακόμα και το streaming, ενώ επιπλέον θα επιτρέπεται η αποστολή και λήψη γραπτών μηνυμάτων SMS από το κινητό τηλέφωνο. Ωστόσο και πάντα σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση, οι τηλεφωνικές κλήσεις θα εξακολουθούν να απαγορεύονται κατά τη διάρκεια των πτήσεων, κατόπιν απαίτησης των ίδιων των επιβατών.

LUFTHANSA,BROADBAND,WEB,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home