Ο Elon Musk στην κυβέρνηση

Deasy @ 15.12.2016
Ο Elon Musk στην κυβέρνηση

Οχι βέβαια στην ελληνική κυβέρνηση αλλά την αμερικανική. Εμείς θα θεωρούσαμε τον επικεφαλής της Tesla ως καλό συνομιλητή ενός προέδρου όπως για παράδειγμα ο απερχόμενος Μπαράκ Ομπάμα, αλλά δεν έχει καμία σημασία τι λέμε εμείς, η ουσία είναι πως ο Μασκ θα γίνει μέλος στο φόρουμ στρατηγικής και πολιτικής του Τραμπ και δεν θα είναι το μόνο σημαίνον στέλεχος με τέτοια θέση. Σε διπλανές καρέκλες θα βρίσκονταο ο Τρέιβις Κάλανικ, ο επικεφαλής της Uber και ο Ιντρα Νούγι της Pepsi.

Αποστολή του φόρουμ είναι, λέει, να παρέχει οικνομικές πληροφορίες και να συζητά προτάσεις με τον νέο πρόεδρο που “θα κάνουν την Αμερική μεγάλη ξανά” όπως λέει και η σχετική ανακοίνωση, με το σλόγκαν να διαβάζεται στα αγγλικά Make America Great Again δηλαδή MAGA, δηλαδή ο Τραμπ λέει πως θα κάνει μάγκα τις ΗΠΑ.

Επικεφαλής στο φόρουμ, σαν να λέμε πρόεδρος, είναι ο διευθύνων σύμβουλος της Blackston, ο Στις Σβατσμαν.

Πλάκα πλάκα έχει μαζέψει την αφρόκρεμα ο Τραμπ αλλά όπως θα σας πει και κάποιος που ξέρει από ποδόσφαιρο, το να μαζέψεις όλα τα αστέρια σε μία ομάδα δεν σημαίνει αυτομάτως πως θα σαρώσεις τα πάντα. Οι πιθανότητες είναι υπέρ σου μεν αλλά χρειάζεται και λίγη δουλίτσα. Μάγκα…

ΗΠΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ,TESLA,ELON MUSK,UBER,TESLA,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home